Forum › Warszawa
Jaki salon fryzjerski polecacie
# Beata87 28.04.2021 12:18 |
|
Hej dziewczyny, dajcie namiar na jakiś dobry salon fryzjerski, który funkcjonuje gdzieś w okolicach Ożarowa, albo w samym Ożarowie. Szukam miejsca, gdzie będzie można kompleksowo zadbać o włosy łącznie z koloryzacją i ewentualnie jakąś stylizacją, ułożeniem, czesaniem na różne okazje.
|
# Agnieszka11 28.05.2021 08:04 |
|
Ostatnio jeśli chodzi o mnie to bywam dość często na strzyżeniu w salonie Nika na osiedlu KABEL w Ożarowie (nika-barber-shop.business.site/). Bardzo przyjemna atmosfera, ogólnie salon i dla kobiet, również jakieś propozycje jeśli chodzi o paznokcie więc ta oferta ogólnie można powiedzieć, że kompleksowa.
|
# wilma 23.06.2021 19:45 |
|
ja jeżdze do Magii Blondu na Willanowie, raz na te kilka miesięcy mogę podjechać, zdecydowanie warto :) polecam z fryzjerek Danusię i Kingę, są świetne
|
# Joanna.konieczna 25.06.2021 02:07 |
|
Ja jestem od dawna stałą klientką Pani Danusi, wspaniała fryzjerka. Zawszę wychodzę zadowolona z Magii Blondu, pełen profesjonalizm i miła atmosfera :-)
|
# Krysia 28.06.2021 00:57 |
|
Ja tak jak poprzedniczki polecam Magię Blondu, ale dodam, że robią tam też świetnie paznokcie więc przy okazji można umówić się na dwie rzeczy ;-)
|
# gusia 28.06.2021 08:57 |
|
To jest duży plus. Też lubię wszystko załatwiać w jednym miejscu.
|
# helanna 29.06.2021 16:40 |
|
Bardzo polecam p Darię od paznokci, manicure i włosy na jednej wizycie to oszczędnosć czasu, a efekt zawsze świetny :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.