REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jaki model ma twój telefon?

robertvill

25.07.2022 20:44

Cześć wszystkim, Czy uważasz, że Twój telefon musi być w idealnym stanie, aby czuć się pewnie? Osobiście uważam, że gdy pęknięty ekran wpływa na wewnętrzną pewność siebie, bo telefon dla współczesnego człowieka znaczy bardzo wiele.

nadiafishma

25.07.2022 23:13

Uważam, że wygląd telefonu jest naprawdę ważny dla współczesnego człowieka i aby utrzymać jego wygląd w idealnym stanie najlepiej udać się do sklepu i kupić różne akcesoria do ochrony tutaj https://etuistudio.pl/5839-etui-na-iphone-13-pro . Możesz mieć pewność co do jakości i oryginalności. Zwłaszcza jeśli nigdy nie kupowałeś etui ze sklepu internetowego.

bettyvill

26.07.2022 00:18

Chciałem kupić dobrej jakości etui do mojego iPhone'a. Ponieważ telefon jest dość drogi i chciałabym zachować go w idealnym stanie. Dziękuję bardzo za usługę.

REKLAMA

Grzegorz881

27.07.2022 12:21

Ja mam Xiaomi redmi 10 note 5G. Spoko jestem zadowolony ;)

# Martucha

03.08.2022 14:25

bettyvill napisała 26.07.2022 00:18
Chciałem kupić dobrej jakości etui do mojego iPhone'a. Ponieważ telefon jest dość drogi i chciałabym zachować go w idealnym stanie. Dziękuję bardzo za usługę.
Polecam Ci odwiedzić tą stronę : https://imad.pl/. Bardzo fajne cenowo i jakościowo. Mój siostrzeniec dostał takie na urodziny - oczywiście jako dodatek :) . Jego etui przeszło natychmiast chrzest bojowy, bo młody wyjeżdżał na obóz survivalowy, a z telefonem się nie rozstaje. Polecam gorąco :)

Grzegorz881

29.08.2022 15:16

Dorzuciłym jeszcze telefon realME ;)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni