REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jaki dobry trymer do brody warto wybrać?

# ArturOz

27.01.2022 15:38

Cześć :)
Chciałabym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś przydatne podpowiedzi jeśli chodzi o wybór dobrego trymera do brody? Na co warto zwrócić uwagę i przede wszystkim gdzie warto ich szukać żeby móc sobie też rano w domu samodzielnie poprawić brodę bez ciągłych wizyt u barbera. Nie chcę przepłacać, ale też żeby jednak dobrze działał z zachowaniem równej linii. Z góry dzięki za podpowiedzi, na pewno sobie sprawdzę

# Obek

27.01.2022 15:56

Jak najbardziej można kupić taki trymer w dobrej cenie, który będzie działał dokładnie i można spokojnie poprawić swoją brodę w odpowiedni sposób. Co do samego wyboru to jak najbardziej mogę polecić Wa do sprawdzenia też http://magazyn.ceneo.pl/artykuly/ranking-trymerow-do-brody gdzie będziecie mogli znaleźć szereg konkretnych podpowiedzi, żeby go sobie dopasować do potrzeb i budżetu. Ja na przykład mam ONEBLADE QP2520/20 i bardzo sobie chwalę. Dobra jakość za rozsądne pieniądze :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025