Forum › Warszawa
Jak zmotywować pracowników?
# Bronek 13.11.2020 11:49 |
|
Cześć,
Chciałbym się Was poradzić. Mam firmę już kilka lat, zajmujemy się sprzedażą artykułów BHP. Mam pracowników zajmujących się sprzedażą stacjonarną, online oraz 2 przedstawicieli handlowych, którzy jeżdzą po całym województwie. Chciałbym ich dodatkowo zmotywować do pracy, ponieważ zauważyłem u nich spadek efektywności. Obsługa klienta też kuleje. Macie jakieś pomysły? |
# Hubert j. 16.11.2020 12:34 |
|
Coś o tym wiem, moja żona działa w handlu już kilka lat, ma podobnie jak Ty pracowników odpowiedzialnych za sprzedaż. Był u niej w firmie taki okres, że żona wracała wściekła i nie wiedziała co ma robić. Nie potrafiła też wymagać od pracowników na tyle, ile powinna. Poradziłem jej, żeby pomyślała o programach motywacyjnych. I to był strzał w 10! Skontaktowała się z firmą i360, która przygotowała dla niej odpowiedni https://i360.com.pl/programy-motywacyjne/. Widocznie tego było pracownikom trzeba, bo zapał do pracy nagle stał się większy, a co ciekawe handlowcy w terenie zaczęli ze sobą mocno konkurować. Spróbuj, może i w Twoim biznesie się to uda.
|
# Bronek 17.11.2020 17:41 |
|
Dziękuję Ci bardzo Hubert. Skontaktuję się z nimi ;)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.