Forum › Targówek
jak powiekszyc penisa, pytanie forum
# mareknowacki33 08.08.2025 13:10 |
|
Cześć przyjaciele. Co sądzicie o różnych metodach powiekszania penisa. Chciałem dowiedzieć sie czegoś wiecej bo mam 20 lat i nie jestem w pełni usatysfakcjonowany wielkościa mojego członka. A właściwie chodzi o to że jest w stanie spoczynku długości troche dłuzszy niz kciuk i do tego barfzo cienki. W erekcji jest lepiej ale słabo to sie prezentuke w kompielówkach na przykład na basenie na zajeciach z WF nauczelni. Widzę że koledzy maja o wiele lepiej wypchane slipy niz ja. Troche mam z tego powodu kompleksy w dodatku jeszcze nie miałem dziewczyny a one teraz bardzo zwracaja uwage na wielkość penisa, chyba nawet bardziej niz na charakter. Więc wracając do meritum. Mam pytanie na forum jak powiekszyć penisa szybko i najlepiej bezboleśnie i problemów ?.
|
# bialkofan 11.08.2025 12:06 |
|
Hej. Nie wiem czy forum to dobre miejsce na takie pytania. Zamiast na forum powinieneś zapytać o to chociarzby swojego trenera personalnego z siłowni ..... Skoro już zapytałeś o bezbolesnych i szybkich sposobach na powiększenie penisa to mogę ci polecić to co ja zrobiłem. Mój sposób to 3 miesięczna podwójna kuracja tabletkami o nazwie Maxorman. To sa tabletki z nowa formułą wziętą z USA jakiej poza tabletkami Maxorman nikt w Polsce nie oferuje. Moja kuracja wyglądała następująco. Co dziennie brałem 2 tabletki Maxorman (na opakowaniu napoisane jest że mozna jedną) czyli przedawkowałem przez 3 miesiące - zużyłem 2 opakowania czyli 180 tabletek. Rezultat członek powiększony o prawie 3cm i zdecydowanie grubszy nawet gdy nie stoi. Myślę że dla ciebie to by było dobre rozwiązanie skoro zalezy ci na tym żeby dobrze wyglądał w slipach czy kąpielówkach.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.