REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jak nauczyć się chemii?

TeddyBear

24.08.2021 12:39

W zeszłym roku moje dziecko rozpoczęło naukę chemii w szkole. Widzę, że lubi ten temat, ale nie rozumie wszystkich zagadnień. Czy macie jakieś rady, jak najlepiej studiować ten przedmiot? Kursy lub wykładowcy?

# WeigelP

24.08.2021 17:28

Uh, well, for me personally, chemistry is a boring and complicated subject. Probably it was all because I had a bad and not interesting teacher. So, when I passed my exams I took free courses. But now you can go nowhere and sit at conferences on the Internet to learn what you need.

# WeigelP

24.08.2021 20:00

Uh, cóż, dla mnie osobiście chemia jest nudnym i skomplikowanym przedmiotem. Pewnie dlatego, że miałem złego i nieciekawego nauczyciela. Więc jak zdałam egzaminy to chodziłam na darmowe kursy. Ale teraz można nigdzie nie wyjeżdżać i siedzieć na konferencjach w internecie, żeby nauczyć się tego, czego się potrzebuje.

REKLAMA

AdamWeb

26.08.2021 13:35

To dobrze, że Twoje dziecko jest zainteresowane tak trudnym tematem. Kim chciałby zostać, gdy dorośnie? W każdym razie zawsze możesz zdecydować się na studia online. Jest to wygodne i nie musisz się martwić, że dobry korepetytor mieszka w innym mieście. Zajrzyj https://buki.org.pl/korepetycje/chemia/wroclaw/

nadiafishma

03.03.2023 23:54

https://tustolica.pl/forum_jak-nauczyc-sie-chemii/topic/6-28554

# Nicol

08.11.2023 04:48

ie? W każdym razie zawsze możesz zdecydować się na studia online. Jest to wygodne i nie musisz się martwić, że dobry korepetytor mieszka w inn

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl