REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jah Love Tattoo opinie

# Juditka

11.02.2017 23:55

Hej, niedawno przeprowadziłam się do Wawy, a chciałabym zwiększyć swoją kolekcję tatuaży o kolejne. Rozglądam się za sensowym salonem- głównie myślę o Jah Love Tattoo Studio na Wilczej, bo ich prace mega mi się podobają. Korzystaliscie moze z ich uslug? Polecacie kogos szczegolnie? Chcialam raczej delikatną dziarę, niewielką, moze pozniej zaszaleję z większym wzorem. Bede wdzieczna za wasza pomoc!

# miniak

19.02.2017 17:56

Akurat jah love to bardzo popularne studio tatuazu- to mega profesjonalna miejscowka. A wybor tatuazysty musisz uzaleznic od wzoru, ktory chcesz wybrac. Moze zajrzyj na ich strone internetową, tam są wrzucone ich dotychczasowe prace. To powinno cie naprowadzic. Powodzonka!

# mateo

21.02.2017 16:54

Jak coś delikatnego to chyba Zuzia będzie dobrym wyborem. A Jah Love to pełna profeska no i świetna ekipa. Ja akurat u Adolfa się dziarałem już dwa razy i bardzo polecam ten salon.

REKLAMA

# nikoś

27.02.2017 21:38

Korzystałem- już 3 razy :) Zawsze wychodzę zadowolony, bo to w porzadku ludzie- znają się na tym co robią i często potrafią podrasować wzór tatuażu, ze efekt jest jeszcze lepszy od zamierzonego. Dla mnie to wazne, ze tatuzysta potrafi byc kreatywny i stara sie, by klientowi podobala sie wykonana dziara :)

# MorEk

28.02.2017 21:51

A mi się bardzo podobają tatuaże wykonywane przez Adolfa. Sam stworzyłem sobie skomplikowany wzór i wielu tatuażystów nie chciało się podjąć jego zrealizowania, a Adolf dał radę i wyszło swietnie. Wiem, że akurat do niego sa spore kolejki, ale jeśli będziesz potrzebować kogoś do zadań specjalnych to polecam :D Jak i całą resztę Jah love
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl