Forum › Warszawa
Jah Love Tattoo opinie
# Juditka 11.02.2017 23:55 |
|
Hej, niedawno przeprowadziłam się do Wawy, a chciałabym zwiększyć swoją kolekcję tatuaży o kolejne. Rozglądam się za sensowym salonem- głównie myślę o Jah Love Tattoo Studio na Wilczej, bo ich prace mega mi się podobają. Korzystaliscie moze z ich uslug? Polecacie kogos szczegolnie? Chcialam raczej delikatną dziarę, niewielką, moze pozniej zaszaleję z większym wzorem. Bede wdzieczna za wasza pomoc!
|
# miniak 19.02.2017 17:56 |
|
Akurat jah love to bardzo popularne studio tatuazu- to mega profesjonalna miejscowka. A wybor tatuazysty musisz uzaleznic od wzoru, ktory chcesz wybrac. Moze zajrzyj na ich strone internetową, tam są wrzucone ich dotychczasowe prace. To powinno cie naprowadzic. Powodzonka!
|
# mateo 21.02.2017 16:54 |
|
Jak coś delikatnego to chyba Zuzia będzie dobrym wyborem. A Jah Love to pełna profeska no i świetna ekipa. Ja akurat u Adolfa się dziarałem już dwa razy i bardzo polecam ten salon.
|
# nikoś 27.02.2017 21:38 |
|
Korzystałem- już 3 razy :) Zawsze wychodzę zadowolony, bo to w porzadku ludzie- znają się na tym co robią i często potrafią podrasować wzór tatuażu, ze efekt jest jeszcze lepszy od zamierzonego. Dla mnie to wazne, ze tatuzysta potrafi byc kreatywny i stara sie, by klientowi podobala sie wykonana dziara :)
|
# MorEk 28.02.2017 21:51 |
|
A mi się bardzo podobają tatuaże wykonywane przez Adolfa. Sam stworzyłem sobie skomplikowany wzór i wielu tatuażystów nie chciało się podjąć jego zrealizowania, a Adolf dał radę i wyszło swietnie. Wiem, że akurat do niego sa spore kolejki, ale jeśli będziesz potrzebować kogoś do zadań specjalnych to polecam :D Jak i całą resztę Jah love
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.