REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

iPhone

Ambro

16.05.2022 09:34

Kto ma iPhona i poleca? Gdzie kupowaliście? Na co zwrócić uwagę?

Nunek

16.05.2022 09:47

Od kilku lat używam iPhonów i nie chciałabym z nich rezygnować. Kiedys miałem własny ale od dawna już korzystam z czegoś takiego jak wynajem Dokładnie korzystam z oferty Imad https://imad.pl/ Jest to naprawde świetna opcja i co ciekawe co roku mam nowy telefon. Może i tobie taka forma by odpowiadała.

# MirekMiro

09.11.2022 10:53

IPhony to nie tanie rzeczy są jak wiadomo, rok temu jak chciałem zakupić swój pierwszy to trochę czytałem w necie, ale poszedłem do serwisu iDoit w Warszawie. Rzetelna obsługa, dowiedziałem się na co zwrócć uwagę, co jest ok a co może nie do końca, także polecam.

REKLAMA

# mateusz89

17.11.2022 09:00

polecam iDoit kupowalem uzywanego iphonea na olxie i podbilem tam do serwisu sprawdzic telefon. uratowali mnie bo okazal sie podróbka, a przy okazji pomogli mi znaleść lepsza oferte, takze polecam bo nie bylo to w ich interesie a chetnie mi pomogli wiec uczciwa i pomocna obsluga

# marysia420

18.11.2022 10:48

zwroc uwage przede wszystkim na oryginalnosc, jest pare filmikow na yt jak to spraawdzic, a jak dalej nie jestes pewny, to zrob tak jak kolega wyżej i zanieś do serwisu może być nawet ten iDoit i tam poproś o sprawdzenie.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni