Forum › Legionowo i Jabłonna
# Justa1984 07.08.2021 08:01 |
|
W takich miejscach jak przy kościele blok nie powinien mieć więcej jak 3 piętra! W tym miejscu 12 miejsc parkingowych to jakaś kpina, tam jak jest targ to i tak już nie ma jak igły zmieścić. Za masę kasy zrobili na jednym targu "hale KDT" z kamieni i się cieszą, że to park czy coś w tym stylu. A i tak jest tam sprzedaż staroci co szpeci okolice. Niech jeszcze rozbudują Maxima. Zero zieleni bo przy tych blokach to nawet już nie sadzą szczot zwanych drzewami.
|
Darful 16.08.2021 15:25 |
|
Ciągle tylko mowa o nowych blokach...
A może ktoś chciałby się wyprowadzić ze ścisłego centrum, kupić działkę i wybudować dom? I tu rodzi się pytanie: jak się przygotować do budowy wymarzonego domu... Trzeba wybrać odpowiedni projekt, a to nie jest łatwe! Wcześniej trzeba też przygotować plac pod całą inwestycje i wybrać dobrą i sprawdzoną ekipę! Mam na myśli np. taki projekt jak Szmaragd na stronie pracowni http://www.mgprojekt.com.pl/szmaragd-5-wariant-b Jest przystępny budżetowo i zawiera wiele detali! Do tego jest, moim zdaniem ze znanej pracowni, którą już tu polecałem ;) |
# tustoli 17.08.2021 23:11 |
|
zabudowac jak najwiecej blokow, tylko nie zapomniec o targowisku, musi byc targowisko, bo jak przyjmie sie uchodzcow, to po wysiedleniu tubylcow i przekazaniu ich majatkow uchodzcom nalezy zapewnic targowisko gdzie beda mogli sie czuc niewyobcowani kulturowo. tylko nie targowisko wybrukowane, ino na piasku z biegnacym przez srodek rynsztokiem ze sciekami oraz dolami kloacznymi. zeby sie czuli dobrze, jak u siebie.
|
# Arastora 19.04.2022 10:02 |
|
Cześć wszystkim. Tak, w takiej sytuacji wydaje mi się, że tutaj powinieneś zwrócić uwagę na jedną stronę z recenzjami takich programów - RoboMarkets w jakie kryptowaluty inwestować więc wydaje mi się, że możesz znaleźć najlepszy program dla siebie, możesz całkowicie zaufać tej stronie i mieć pewność, że wszystko się ułoży.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.