REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

Hydraulik Rzeszów

mikowachu

15.12.2024 16:21

Cześć,
Jeśli ktoś z Was zmaga się z problemami z ogrzewaniem albo piecem, to mam świetnego hydraulika do polecenia. Ostatnio zorientowałem się, że kaloryfery w mieszkaniu ledwo grzeją, a zima za pasem. Zadzwoniłem do tej ekipy i serio, złoto. Przyjechali tego samego dnia (tak, da się) i zdiagnozowali problem- zapowietrzone grzejniki i jakaś drobna usterka w instalacji. Szybko wszystko naprawili, odpowietrzyli i teraz mam w domu tak ciepło, że chodzę ciągle w krótkim rękawku. Mega plus za to, że wszystko dokładnie wytłumaczyli i przy okazji sprawdzili inne elementy instalacji, żeby mieć pewność, że więcej się nic nie popsuje. Do tego ceny naprawdę spoko, jak na taką szybką reakcję i profesjonalną naprawę. Jeśli macie podobny problem, to serio, warto. Bardzo polecam usługi hydrauliczne Rzeszów https://hydraulik-rzeszow.pl/ .

# Maria333

23.12.2024 23:37

Cześć. Jak będziecie mieli problem z ogrzewaniem to nie zapomnijcie wezwać do Legionowa hydraulika z Rzeszowa, bagatelka prawie 300 km
To forum od dawna jest tablicą ogłoszeń upośledzonych
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Walentynki 2025
Walentynki 2025
Walentynki 2025