REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

# Marian

08.10.2020 11:52

Aktywiści terroryści typu Miasto jest nasze to grupka nierobów nie mająca żadnego społecznego poparcia. Zawracanie sobie głowy tymi idiotami jest bez sensu. Działają na niekorzyść społeczeństwa i być może organy ścigania powinny się temu przyglądnąć. Pewnie jak zwykle chodzi o wyłudzenie łapówki.

# mikiapole3

09.10.2020 21:57

W porządku, ale abstrahując od prawdy historycznej, wolelibyśmy w Hali Mirowskiej zachować obecne targowisko o zdecydowanie egalitarnym charakterze, popularne wśród wszystkich warszawiaków, a nawet wśród turystów, czy stworzyć kolejną elitarną Halę Koszyki z knajpkami i warzywami bio?

# lol

09.10.2020 23:25

#mikiapole3 napisał(a) 09.10.2020 21:57
W porządku, ale abstrahując od prawdy historycznej, wolelibyśmy w Hali Mirowskiej zachować obecne targowisko o zdecydowanie egalitarnym charakterze, popularne wśród wszystkich warszawiaków, a nawet wśród turystów, czy stworzyć kolejną elitarną Halę Koszyki z knajpkami i warzywami bio?
Hala Mirowska popularna wśród WSZYSTKICH warszawiaków? Zakupy robią tam mieszkańcy Śródmieścia i Mirowa + emeryci przyjeżdżający tramwajem z irracjonalnego przyzwyczajenia. Turyści w Hali Mirowskiej? Jaja sobie robisz?
To właśnie Hala Koszyki jest popularna wśród osób z innych dzielnic i turystów, bo można tam znaleźć unikalne restauracje i architektura jest wspaniała.

REKLAMA

# anty MJN

10.10.2020 13:34

#mikiapole3 napisał(a) 09.10.2020 21:57

A dlaczego targowisko? Zabytkowa hala ma być przeznaczona na bazar dla okolicznych bloków? To absurd. Knajpy - jak na Koszykach to o wiele fajniejsze rozwiązanie. Przynajmniej przyciągnie ludzi. Naprawdę wierzycie w to, że Ursynów, Wawer czy Białołęka będą tu po owoce i warzywa przyjeżdżać, albo na inne zakupy? A gdzie jest miejsce na parking dla tysięcy klientów? A... tramwajami, zapomniałem. A potem z siatami po 10 kg na Ursynów. PRL się skończył 30 lat temu.

# Jjjj

11.06.2021 22:33

A ja mieszkam na Białołęce i przyjeżdżam do i pod Halę Mirowską na zakupy. Tak jak kiedyś jeździł tam z Bródna mój dziadek. Wielu Warszawiaków robi tam zakupy od pokoleń. Owoce i warzywa są ładne, duży wybór i niewysokie ceny. Ja jeżdżę rowerem i parking mnie nie interesuje. I zapewniam , że takich jak ja jest wielu.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą