REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

Góra śmieciowa

# Mieszkaniec Chomiczówki

21.08.2014 10:32

Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego ostatnio tak śmierdzi od góry śmieciowej na Bielanach ? Dzisiaj (21.08.2014 r.) śmierdziało nawet przy Bogusławskiego. Czy są jakieś władze w naszej dzielnicy czy też ludzie maja skrzyknąć się i zablokować ten "syf" żeby mów normalnie żyć?

# zbielan

21.08.2014 12:57

Proponuje poczytać na ten temat, chociażby ostatni artykuł na tvnwarszawa:
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/ informacje, news,smierdzacy -problem -radiowa-trafi-do-sadu- administracyjnego, 139465.html
Wczoraj śmierdziało na Chomiczówce i przy metrze Młociny.
co do skrzykiwania i blokowania są chyba takie plany a wrzesień, zobacz na stronie czysteradiowo.pl

# Aktywna z Bogusławskiego

22.08.2014 17:03

#Mieszkaniec Chomiczówki napisał(a) 21.08.2014 10:32
Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego ostatnio tak śmierdzi od góry śmieciowej na Bielanach ? Dzisiaj (21.08.2014 r.) śmierdziało nawet przy Bogusławskiego. Czy są jakieś władze w naszej dzielnicy czy też ludzie maja skrzyknąć się i zablokować ten "syf" żeby mów normalnie żyć?

A Ty obywatelu, co zrobiłeś w tej sprawie oprócz jałowego pisania na tutejszym forum??? Ja np. od razu po zdarzeniu ok. godz. 10ej, powiadomiłam Wydz. Ochr. Środowiska UD Bielany i stosowne służby. Na miejsce zdarzenia pojechały władze i stosowne służby z dzielnicy, zostały powiadomione czynniki wyższe. Odsyłam przy okazji do materiału na tvn24 warszawa. Pozdrawiam.

REKLAMA

# Chomiczówka

08.09.2014 20:33

Dziś tj 08 września 2014 wieczorkiem tuż po deszczu problem smrodu pojawił się ponownie. Pierwszy raz smród dało się wyczuć mniej więcej na początku czerwca. Od znajomych z Bemowa wiem że czasem również tam śmierdzi. Jak długo odpowiednie władze będą to tolerowały że jakieś śmietnisko zatruwa powietrze w stolicy?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl