Forum › Bielany
Góra śmieciowa
# Mieszkaniec Chomiczówki 21.08.2014 10:32 |
|
Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego ostatnio tak śmierdzi od góry śmieciowej na Bielanach ? Dzisiaj (21.08.2014 r.) śmierdziało nawet przy Bogusławskiego. Czy są jakieś władze w naszej dzielnicy czy też ludzie maja skrzyknąć się i zablokować ten "syf" żeby mów normalnie żyć?
|
# zbielan 21.08.2014 12:57 |
|
Proponuje poczytać na ten temat, chociażby ostatni artykuł na tvnwarszawa:
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/ informacje, news,smierdzacy -problem -radiowa-trafi-do-sadu- administracyjnego, 139465.html Wczoraj śmierdziało na Chomiczówce i przy metrze Młociny. co do skrzykiwania i blokowania są chyba takie plany a wrzesień, zobacz na stronie czysteradiowo.pl |
# Aktywna z Bogusławskiego 22.08.2014 17:03 |
|
#Mieszkaniec Chomiczówki napisał(a) 21.08.2014 10:32 Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego ostatnio tak śmierdzi od góry śmieciowej na Bielanach ? Dzisiaj (21.08.2014 r.) śmierdziało nawet przy Bogusławskiego. Czy są jakieś władze w naszej dzielnicy czy też ludzie maja skrzyknąć się i zablokować ten "syf" żeby mów normalnie żyć? A Ty obywatelu, co zrobiłeś w tej sprawie oprócz jałowego pisania na tutejszym forum??? Ja np. od razu po zdarzeniu ok. godz. 10ej, powiadomiłam Wydz. Ochr. Środowiska UD Bielany i stosowne służby. Na miejsce zdarzenia pojechały władze i stosowne służby z dzielnicy, zostały powiadomione czynniki wyższe. Odsyłam przy okazji do materiału na tvn24 warszawa. Pozdrawiam. |
# Chomiczówka 08.09.2014 20:33 |
|
Dziś tj 08 września 2014 wieczorkiem tuż po deszczu problem smrodu pojawił się ponownie. Pierwszy raz smród dało się wyczuć mniej więcej na początku czerwca. Od znajomych z Bemowa wiem że czasem również tam śmierdzi. Jak długo odpowiednie władze będą to tolerowały że jakieś śmietnisko zatruwa powietrze w stolicy?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.