REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

Gimnazjum Pro Futuro - opinie

antonina22

06.11.2016 21:26

Cześć, znacie może Pro Futuro na Kaliskiego? Szukam dobrej szkoły z wysokim poziomem dla mojej córki. To gimnazjum wpadło mi w oko, bo jest dwujęzyczne, a młoda jest bardzo utalentowana lingwistycznie. Słyszeliście jakieś opinie o tej placówce?

# genka

08.11.2016 00:02

Moim zdaniem dobrze jest inwestować w edukacje dzieci pod kątem nauki jezyków. Tym bardziej gdy twoja córka jest tak uzdolniona. Natomiast jeżeli chodzi o opinie szkoły http://www.profuturo.edu.pl/ to nie masz się co martwić. Moja szwagierka szukała opinii na temat tej szkoły i była bardzo zadowolona :)a jak to jest z językami, są do wyboru czy narzucone przez szkołę ?

# Rapka

08.11.2016 16:49

Też jestem zdania, że trzeba dziecko rozwijać i to w jak najlepszym środowisku. Sama szukam opinii właśnie o tej szkole, strona wygląda świetnie widać że jest to szkoła elitarna. Kładąca nacisk na naukę przez poznawanie.Z tego co czytałam każda klasa ma dwoje wychowawców anglojęzycznego i polskojęzycznego. Co do reszty języków, jest to pewnie kwestia wyboru. Ja jestem prawie przekonana do tej szkoły, muszę zobaczyć jak z poza Warszawy tam będziemy mieli dojazd.

REKLAMA

antonina22

08.11.2016 18:21

Dzięki za opinię. My jesteśmy w zasadzie z okolicy, także nie będzie problemów z dojazdami. Zależy mi na tym, żeby córka miała blisko do szkoły, no i oczywiście, żeby to była dobra szkoła! Wasze opinie bardzo mi pomogły, dzięki! Na pewno weźmiemy Pro Futuro pod uwagę przy rekrutacji do gimnazjum.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025