Forum › Bemowo
Gimnazjum Pro Futuro - opinie
antonina22 06.11.2016 21:26 |
|
Cześć, znacie może Pro Futuro na Kaliskiego? Szukam dobrej szkoły z wysokim poziomem dla mojej córki. To gimnazjum wpadło mi w oko, bo jest dwujęzyczne, a młoda jest bardzo utalentowana lingwistycznie. Słyszeliście jakieś opinie o tej placówce?
|
# genka 08.11.2016 00:02 |
|
Moim zdaniem dobrze jest inwestować w edukacje dzieci pod kątem nauki jezyków. Tym bardziej gdy twoja córka jest tak uzdolniona. Natomiast jeżeli chodzi o opinie szkoły http://www.profuturo.edu.pl/ to nie masz się co martwić. Moja szwagierka szukała opinii na temat tej szkoły i była bardzo zadowolona :)a jak to jest z językami, są do wyboru czy narzucone przez szkołę ?
|
# Rapka 08.11.2016 16:49 |
|
Też jestem zdania, że trzeba dziecko rozwijać i to w jak najlepszym środowisku. Sama szukam opinii właśnie o tej szkole, strona wygląda świetnie widać że jest to szkoła elitarna. Kładąca nacisk na naukę przez poznawanie.Z tego co czytałam każda klasa ma dwoje wychowawców anglojęzycznego i polskojęzycznego. Co do reszty języków, jest to pewnie kwestia wyboru. Ja jestem prawie przekonana do tej szkoły, muszę zobaczyć jak z poza Warszawy tam będziemy mieli dojazd.
|
antonina22 08.11.2016 18:21 |
|
Dzięki za opinię. My jesteśmy w zasadzie z okolicy, także nie będzie problemów z dojazdami. Zależy mi na tym, żeby córka miała blisko do szkoły, no i oczywiście, żeby to była dobra szkoła! Wasze opinie bardzo mi pomogły, dzięki! Na pewno weźmiemy Pro Futuro pod uwagę przy rekrutacji do gimnazjum.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.