Forum › Białołęka
Gdzie zamówić nowy pomnik?
# dandys 05.07.2023 15:49 |
|
Temat na już. Pomnik pradziadków rozsypuje się w rękach, muszę zamówić nowy nagrobek - znacie jakieś sensowne firmy kamieniarskie które zajmują się tym i zrobią to szybko i sprawnie, a nie tylko wezmą kasę i pojawia się może za miesiąc a może za rok?
|
# larysa 05.07.2023 17:47 |
|
oj wiem coś o tym, też ostatnio robiliśmy pomnik dziadkom. Niestety nie mała inwestycja, więc życze wytrwałości :)
|
# mardyłka 05.07.2023 18:04 |
|
Hm jak w Wawie to może Pracownia Granitu Graal? Sprawdź sobie, nie wiem jak z terminami u nich bo spore obłożenie mają, ale jeśli chcesz mieć szeroki wybór to zobacz na ich stronę bardzo duży wybór granitów z całego świata.
|
# elomi 06.07.2023 12:10 |
|
Grunt to dogadać się jak ma wyglądać nagrobek, z jakiego materiału ma być bo najgorzej jak ktoś tego konkretnie nie ustali a potem jest zdziwienie :) koleżanka tak kiedyś miała jak robiła u jakiejś małej firmy.
|
# andrzej3 06.07.2023 12:12 |
|
Nie no to Pracownia na pewno da radę, bo oni najpierw robią tak że robią projekt 3d i po akceocie przystępują do prac. Dzięki temu masz gwarancję że będzie to co zamówiłeś.
|
# lotta 25.07.2023 13:55 |
|
Sprawdziłam ich stronę i powiem wam, że robi wrażenie! Przepiękne, nowoczesne projekty wreszcie jakieś świeże spojrzenie na branże funeralną!
|
# mamuśka3 25.07.2023 14:02 |
|
oo nie znałam ich wcześniej ale faktycznie portoflio mają świetne. My niedługo będziemy poprawiać nagrobek babci i na pewno się do nich odezwę.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.