REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Gdzie szukać mieszkań w Warszawie

# Sonko

26.10.2022 09:14

Gdzie ewentualnie można szukać mieszkań na wynajem w Warszawie? Macie jakiś serwis, który ma dobre ogłoszenia i faktycznie warto będzie je przeszukać, by coś tam dla siebie dało się wybrać?

# Lukos

28.10.2022 09:32

Z mieszkaniami obecnie na pewno jest problem, są na rynku braki. Można klasyczne biura nieruchomości brać pod uwagę, ale są też inne możliwości jak serwis https://www.kwadratwynajem.pl/ gdzie gromadzone są oferty i można przeglądać je po wpłacie jednorazowej na początek 280 złotych.

# Pomyslanedb

20.02.2023 12:10

Można sprawdzić jakieś nowe osiedla i tam czegoś poszukać. Ja jednak też myślę, że najlepszą
opcją jest domek jednorodzinny. W tych czasach koszta mogą okazać się podobne. Przeraża mnie
to, ale takie są fakty. Warto wziąć jakąś firmę budowlaną, koło Wawy działa Espiro Investments i z
nimi coś pokombinować :D

REKLAMA

# iwonaa

03.03.2023 14:43

W Warszawie szukałabym mieszkania na Białołęce, tam póki co ceny są niewygórowane a nowych osiedli naprawdę nie brakuje. Zakątek Harmonia się ciekawie zapowiada na przykład z tego co miałam okazję zobaczyć na wizkach
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni