Forum › Białołęka
Gdzie naprawić rower?
# tomek z jedynek 20.03.2015 21:07 |
|
witam,
gdzie na tarchominie można naprawić szybko i nie drogo rower? chodzi mi o jakiś przegląd po zimie, bo wszystko skrzypi :) |
# ula 20.03.2015 21:13 |
|
na bazarku na porajow w tym tyg. otworzyl sie tani serwis. Za taki podstawowy przeglad biora 80zl gdzie przewaznie placilam 100.
Pawilon 70 cos od strony przystanku widac duzy zolty baner z napisem ROWERY |
jkj 21.03.2015 15:24 |
|
Ja polecam panów z BDC z bazarku przy SP344 (Erazma z Zakroczymia), od lat powierzam im wszystkie sprawy związane z rowerem i nie narzekam :)
|
# Aśka1 21.03.2015 19:25 |
|
Też naprawiałam rower na bazarku na Porajów :D szybka i tania naprawa :) polecam :D
|
# tomek z jedynek 01.04.2015 07:28 |
|
bylem na erazma, ale nie dość że musiałem czekać 20min to jeszcze powiedzieli że rower będzie do odbioru za 2 dni, więc poszedłem na porajow.
Ceny sa nizsze a rower odebralem wieczorem. takze moge smialo polecic. Na erazma widocznie maja za duzo roboty. |
# wawa 06.04.2015 10:58 |
|
Polecam serwis na Porajów 1paw.71.Prowadzi go pan który serwisował rowery na Pasłęckiej w trybiku na wprost kościoła ale już tam nie pracuje,jest tam jakaś dziwna młodzież która nie wiadomo co tam robi,nie mają pojęcia o naprawianiu rowerów,także szkoda pieniędzy i zdrowia.A co do BDC Duda ,bardzo nie mili goście, duże cwaniaki.
|
# agata 14.04.2015 21:36 |
|
potwierdzam,rower jak nowy,szybko bo na drugi dzien moglam odebrac,cena jest ok.polecam porajow.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.