REKLAMA

cmp moje zdrowie 1cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0
Forum › Warszawa

REKLAMA

biedronka 049 2biedronka 049 0

Gdzie na zakupy?

# Kitka

30.03.2021 22:53

Gdzie jeździcie na zakupy / jakie markety wybieracie? Szukacie promocji czy raczej idziecie na żywioł nie wracając uwagi na ceny, a liczy się dla was tylko jakość?

# agga

31.03.2021 13:45

Cena jak najbardziej może iść w parze z jakością. Czasami w sklepach sa niezłe promocje nawet na markowe produktu. W Carrefourze mają taką akcję, ceny niskie jak dawniej, warto zaglądać, bo te oferty dotyczą i jedzenia i zabawek, nawet meble się zdarzają i ciuchy

# Kitka

31.03.2021 17:01

Zerknęłam w gazetkę i faktycznie niezłe ceny i promocje. Maja Kappa buty na promocji nawet. Może się dziś przejadę bo jest też biała kiełbaska na promocji i piwo :)

REKLAMA

olowkowa rekrutacja trwa 2olowkowa rekrutacja trwa 0

# elizkaa

22.04.2021 21:23

Wiele produktów kupuję online. Tak jest zdecydowanie wygodniej niż w sklepach stacjonarnych. O każdym produkcie można dokładnie poczytać. Dlatego przysłowiowego kota w worku nie kupicie online. Ja często robię zakupy w https:// www.bee.pl/9005-zdrowa- zywnosc-i-delikatesy-napoje- roslinne. Teraz spożywanie zdrowej żywności staje się coraz bardziej modne.

# Partka

30.04.2021 16:41

#Kitka napisał(a) 31.03.2021 17:01
Zerknęłam w gazetkę i faktycznie niezłe ceny i promocje. Maja Kappa buty na promocji nawet. Może się dziś przejadę bo jest też biała kiełbaska na promocji i piwo :)

Teraz też jest piwo i mięso na grilla. Ale też ogrom rzeczy do ogrodu. Carrefour jest bardzo na czasie i plus za te ceny niskie jak dawniej.

# Zamotka

30.04.2021 21:06

Gazetka była chyba do dziś, a od 4go będzie nowa. Na stronie Carrefour pojawiło się trochę nowych opcji które będą wchodzić. Jest fotel wiszący na taras za 200zł mniej.

REKLAMA

bck koncert retro 31 maja 2bck koncert retro 31 maja 0

# alinkaa

22.12.2021 15:49

jak dla mnie to najwygodniejsza jest dostawa zakupów do domu :)

# bruksa

22.12.2021 18:31

Zawsze szukam promocji i dlatego ostatnio zaczęłam zamawiam przez Jokr do domu bo często są przeceny. Do tego zawsze na jakąś okazję pojawia sie coś ciekawego w ofercie jak teraz na święta zestawy prezentowe z kawą i przysmakami. Oczywiście zamówiłam, bo dla koleżanki z pracy to idealna rzecz :)

Franka29

24.01.2022 18:34

Chyba w internecie najłatwiej znaleźć dobre ceny, promocje i wyprzedaże. Nie łatwo się nabrać na "niby promocje" bo można zawsze szybko porównać ceny w innych sklepach. Teraz też można liczyć na szybką dostawę. Ja rozglądam się za nowym odkurzaczem https://www.ceneo.pl/94055375 i też będę zamawiać online.

REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida angielski 2olowkowa kraina swiatowida angielski 0

# Balatela

17.06.2022 13:14

Stanowczo jestem za sklepami on line. Ostatnio robię zakupy w Barbora. Szybko, sprawnie dowiezione, duży wybór i jakość rzeczy które kupuje. Jak dla mnie zakupy on line to duża wygodna, a Barbora to mój ulubiony sklep tego typu.

# nikita

01.07.2022 09:42

Przy remoncie łazienki odkryłam sklep internetowy: www.dabstory.pl Jeszcze trochę i wogóle nie będę wychodzić z domu. Bo wsyztsko można znleźć w sieci - w dobrej cenie i dobrej jakości :)

# liska

01.07.2022 10:21

Ja w internecie kupuję nawet telefony i akcesoria - na poczatku trochę się bałam, ale pierwsze koty za płoty. Teraz już całą rodzine zaopatrzyłam a iPhony ze sklepu: https://imad.pl/ Akurat trafiłam na promocję, więc nawet się nie wahałam. A jak ktoś nie ma za dużo kasy, mozze sobie wynająć :)

REKLAMA

autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0

# Millka

29.07.2022 10:58

#Balatela napisał(a) 17.06.2022 13:14
Stanowczo jestem za sklepami on line. Ostatnio robię zakupy w Barbora. Szybko, sprawnie dowiezione, duży wybór i jakość rzeczy które kupuje. Jak dla mnie zakupy on line to duża wygodna, a Barbora to mój ulubiony sklep tego typu.

Oooo nie znałam Barbora. Muszę sprawdzić czy na Wawer dowiozą to brałabym dla siebie, ale też mam mamę na Woli, a tam na pewno się da. Może to będzie dla niej udogodnienie jak ciężkich rzeczy nie będzie musiała taszczyć ze sklepu.

# wiktorija

08.08.2022 08:35

Ja najczęście chodzę na zakupy do....internetu :)) Serio. Mam tutaj prawie wszystko: książki, ubrania, kosmetyki, a anwet telefony. Wszystko jest tańsze niż w sieciówkach, dowóz do domu. Ostatnio nawet telefon kupiłam na: https://imad.pl/

# Barbórka

20.01.2023 10:19

Też najczęściej zamawiam online praktycznie większość zakupów. Wszystko zależy od tego co zamawiam ale spożywkę też najczęściej na Barbora. Sprawdzony sklep z dostawą zawsze na czas i najlepszym wyborem produktów jak dla mnie.

REKLAMA

bck ladies 2bck ladies 0

# mysia

21.01.2023 13:51

Zakupy robi się w najróżniejszych miejscach - wszystko zależy co kto szuka... Jak chodzi o ubrania, to mnie ostatnio zainteresowała oferta firmy https://outletboxx.com/ jest naprawdę korzystna, bo możecie tam kupić rzeczy markowe w hurtowych cenach. Warto zatem tam rzucić okiem.
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni