REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

gdzie na zabieg medycyny estetycznej w Warszawie ?

# NinaK

04.07.2022 10:16

Cześć wszystkim. Planuje wybrać się ( po raz pierwszy ) na zabieg medycyny estetycznej. Gdzie warto się zapisać ? Wiem, ze takich miejsc w Warszawie nie brakuje ale chce iść do kogoś sprawdzonego a nie w pierwsze lepsze miejsce. Z góry dziękuje za pomoc :)

# aldonka

04.07.2022 10:25

chętnie na chwilę przycupnę i też poczytam, które salony warto wziąć pod uwagę. Wiem jedno, takie zabiegi powinny być wykonywane tylko przez lekarzy z doświadczeniem.

# marrika

04.07.2022 12:15

dziewczyny poczytajcie sobie o Magicznej Klinice. Na pewno działają w Warszawie ale w innych miastach też, bo prowadzą taką mobilną działalność. Doświadczeni lekarze, szeroka oferta zabiegowa a do tego bardzo konkurencyjne ceny.

REKLAMA

# NinaK

05.07.2022 11:18

dzięki za namiar, sprawdziłam sobie na szybko ich profil na fb i rzeczywiście wygląda to bardzo obiecująco. Ceny wymiatają, jak widać nie ma co przepłacać.

# marrika

05.07.2022 14:06

to fakt, ceny mają bardzo konkurencyjne, warto też sprawdzać aktualne promocje :) Jak się zdecydujecie to dajcie znać jak tam wrażenia :)

# Alinaaa

09.07.2022 14:34

Korzystałam z usług Kliniki medycyny estetycznej Skingen z Warszawy i jestem bardzo zadowolona z efektów.
http://www.skingen.pl/

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni