Forum › Warszawa
gdzie na zabieg medycyny estetycznej w Warszawie ?
# NinaK 04.07.2022 10:16 |
|
Cześć wszystkim. Planuje wybrać się ( po raz pierwszy ) na zabieg medycyny estetycznej. Gdzie warto się zapisać ? Wiem, ze takich miejsc w Warszawie nie brakuje ale chce iść do kogoś sprawdzonego a nie w pierwsze lepsze miejsce. Z góry dziękuje za pomoc :)
|
# aldonka 04.07.2022 10:25 |
|
chętnie na chwilę przycupnę i też poczytam, które salony warto wziąć pod uwagę. Wiem jedno, takie zabiegi powinny być wykonywane tylko przez lekarzy z doświadczeniem.
|
# marrika 04.07.2022 12:15 |
|
dziewczyny poczytajcie sobie o Magicznej Klinice. Na pewno działają w Warszawie ale w innych miastach też, bo prowadzą taką mobilną działalność. Doświadczeni lekarze, szeroka oferta zabiegowa a do tego bardzo konkurencyjne ceny.
|
# NinaK 05.07.2022 11:18 |
|
dzięki za namiar, sprawdziłam sobie na szybko ich profil na fb i rzeczywiście wygląda to bardzo obiecująco. Ceny wymiatają, jak widać nie ma co przepłacać.
|
# marrika 05.07.2022 14:06 |
|
to fakt, ceny mają bardzo konkurencyjne, warto też sprawdzać aktualne promocje :) Jak się zdecydujecie to dajcie znać jak tam wrażenia :)
|
# Alinaaa 09.07.2022 14:34 |
|
Korzystałam z usług Kliniki medycyny estetycznej Skingen z Warszawy i jestem bardzo zadowolona z efektów.
http://www.skingen.pl/ |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.