Forum › Warszawa

gdzie na zabieg medycyny estetycznej w Warszawie ?
| # NinaK 04.07.2022 10:16 | |
| Cześć wszystkim. Planuje wybrać się ( po raz pierwszy ) na zabieg medycyny estetycznej. Gdzie warto się zapisać ? Wiem, ze takich miejsc w Warszawie nie brakuje ale chce iść do kogoś sprawdzonego a nie w pierwsze lepsze miejsce. Z góry dziękuje za pomoc :) | |
| # aldonka 04.07.2022 10:25 | |
| chętnie na chwilę przycupnę i też poczytam, które salony warto wziąć pod uwagę. Wiem jedno, takie zabiegi powinny być wykonywane tylko przez lekarzy z doświadczeniem. | |
| # marrika 04.07.2022 12:15 | |
| dziewczyny poczytajcie sobie o Magicznej Klinice. Na pewno działają w Warszawie ale w innych miastach też, bo prowadzą taką mobilną działalność. Doświadczeni lekarze, szeroka oferta zabiegowa a do tego bardzo konkurencyjne ceny. | |
| # NinaK 05.07.2022 11:18 | |
| dzięki za namiar, sprawdziłam sobie na szybko ich profil na fb i rzeczywiście wygląda to bardzo obiecująco. Ceny wymiatają, jak widać nie ma co przepłacać. | |
| # marrika 05.07.2022 14:06 | |
| to fakt, ceny mają bardzo konkurencyjne, warto też sprawdzać aktualne promocje :) Jak się zdecydujecie to dajcie znać jak tam wrażenia :) | |
| # Alinaaa 09.07.2022 14:34 | |
| Korzystałam z usług Kliniki medycyny estetycznej Skingen z Warszawy i jestem bardzo zadowolona z efektów. http://www.skingen.pl/ | |
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
      Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.