REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Gdzie dostanę olej z konopii siewnych

# karmon

19.04.2016 15:07

Witam. Moze ktos orientuje się gdzie mogę w Warszawie kupić olej z polskich konopii siewnych? Ewentualnie suplementy na bazie tego oleju?
Czy ktoś przyjmował moze ten suplement i może mi napisać jak przedstawiało się po nim Wasze samopoczucie ?

# berr

21.04.2016 11:29

Zależy jeszcze jaki olej. Osobiście znam jedynie Hemp Element - który dostępny jest w aptekach.
Jego właściwości zostały dobrze opisane na stronie http://hempelement.eu/.
Ma bardzo szerokie zastosowanie. Tam masz to w miarę dobrze opisane.

# marinea

22.04.2016 12:37

Ja aktualnie jestem w trakcie przyjmowania tych kropelekk Hemp element. Trzeb wiedzieć,że wystarczy jednie kilka kropli z rana. NIe powinno się brać więcej.opakowanie jest niewielkie ale bardzo wydajne ( ja przynajmniej w ciągu miesiąca zuzyłam mnie niż połowę tak wiec jest to całkiem wydajne). Czuje się znacznie lepiej Jestm chora na cukrzycę. mam problemy z alerginą i astmą ale od czasu brania tego suplementu moj stan jest o wiele lepszy. Polecił m to diabetolog na uregulowanie poziomu cholesterolu . Przyjęłam to z pewną dozą sceptycyzmu ale obecnie jestem orędowniczką konopii siewnych.

REKLAMA

# merneee

25.04.2016 08:06

To mnie zaciekawiliście. Sama spróbuję. Czytałam o oleju , czytałam również o tych suplementach. Coś w tym jest. Ogólnie w ostatnim czasie sporo mówi się o tych kwasach tłuszczowych. Że powinno się przyjmować po to aby niwelować szkodliwe działanie substancji zawartych w produktach żywieniowych , które przyjmujemy obecnie ;/

# Jowita

21.08.2018 17:55

Ja kupuję na konopieizdrowie marki Medihemp. Moim zdaniem są najlepsze. Ale jeśli to twój "pierwszy raz" to polecam kupić na początek jeden olejek;) Ja stosuję je od jakiegoś czasu i nie mam zastrzeżeń

# mass

29.03.2021 20:02

Ja to wam powiem, że w temat dopiero wchodzę, ale wydaje mi się, że nie ma to jak produkty cbd https://cannabilove.pl/ są pomocne na zdrowie i przy zachowaniu ładnego wyglądu. Wydaje mi się, że wiele osób ma podobne zdanie.

REKLAMA

# Nataliami

25.10.2022 08:26

Olejki konopne już dawno zostały potwierdzone jako pomoc w radzeniu sobie z chorobami, zaburzeniami i problemami ze zdrowiem fizycznym i psychicznym. Olejki oferowane przez https://cannaqueencbd.pl to bardzo dobre produkty do pomocy przy problemach waszego organizmu.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025