# elka 16.05.2016 20:08 |
|
Bardziej odpowiada mi takie jedzonko jakie jadłam ostatnio w Hell's Chickens, mało jest miejsc w Warszawie gdzie można zjeść tak pysznego kurczaka.
|
# loko 29.05.2016 18:43 |
|
Lubię fajne klimatyczne miejsca, ale najbardziej przy wyborze kieruję się po prostu jedzeniem - jeśli jest zdrowo i bez sztuczności - ma u mnie plusa. A druga rzecz - kaloryczność. Przykładowo zanim zjem w salad story zaglądam na stonkę w tabelki i kaloriami i planuję posiłki. Dużo trenuję, dbam o dietę i nie mogę sobie pozwolić na skoki w bok ;)
|
# Emek 04.07.2016 11:28 |
|
Jak dla mnie, to nie ma jak porządna pizza :) Jak wychodzę zjeść na miasto to najczęściej ląduję w Pizzerii Złota 65. Moim zdaniem najlepsza pizza w mieście, w dobrej cenie. Miłość do pizzy zawsze wygrywa z potrzebą próbowania nowych rzeczy. Pizzoholicy łączmy się ;)
|
# Łuki 22.11.2016 15:36 |
|
o tak tak, też do złotej 65 chodzimy. Fajne miejsce z długimi tradycjami, ostatnio zmienił się właściciel ale receptury jak za dawnych dobrych lat te same. Pychota!
|
# do Głąba 22.11.2016 17:39 |
|
#Emek napisał(a) 04.07.2016 11:28 Głąbie, temat dotyczy Stacji Bielany a nie pizzerii na Złotej. Szkoła podstawowa się kłania - I klasa - czytanie ze zrozumieniem.Jak dla mnie, to nie ma jak porządna pizza :) Jak wychodzę zjeść na miasto to najczęściej ląduję w Pizzerii Złota 65. Moim zdaniem najlepsza pizza w mieście, w dobrej cenie. Miłość do pizzy zawsze wygrywa z potrzebą próbowania nowych rzeczy. Pizzoholicy łączmy się ;) |
# herecomes 05.12.2016 01:56 |
|
Ja ostatnio jadłem pruszkowską telepizzę i jest bardzo smaczna, więc polecam. Mam nadzieję, że inne lokale są równie dobre
|
# kosita65 15.12.2016 16:07 |
|
Jakoś parę tygodni temu zabrałem się ze znajomymi do Maxipizza na Gocławiu i było okej. Pizza smaczna, z dużą ilością dodatków, krótki czas oczekiwania, obsługa profesjonalna i uśmiechnięta. Pierwszy raz w życiu tak krótko na jakiekolwiek jedzenie czekałem, mają jakiś specjalny piec, który mocno skraca cały czas oczekiwania. Co do cen to nie są wygórowane, na stronie maxipizza.pl/warszawa,produkty jest menu z cenami. Dużo promocji różnych też robią, w tym 10 procent zniżki na kolejne zamówienie.
|
# do Głąba 15.12.2016 16:32 |
|
#kosita65 napisał(a) 15.12.2016 16:07 Głąbie, temat dotyczy Stacji Bielany a nie pizzerii na Złotej. Szkoła podstawowa się kłania - I klasa - czytanie ze zrozumieniem.Jakoś parę tygodni temu zabrałem się ze znajomymi do Maxipizza na Gocławiu i było okej. Pizza smaczna, z dużą ilością dodatków, krótki czas oczekiwania, obsługa profesjonalna i uśmiechnięta. Pierwszy raz w życiu tak krótko na jakiekolwiek jedzenie czekałem, mają jakiś specjalny piec, który mocno skraca cały czas oczekiwania. Co do cen to nie są wygórowane, na stronie maxipizza.pl/warszawa,produkty jest menu z cenami. Dużo promocji różnych też robią, w tym 10 procent zniżki na kolejne zamówienie. |
# kimba 08.05.2017 08:51 |
|
Jadłam już w nie jednym miejscu w Wawie, ale nigdzie nie było tak smacznie jak w Akademii na Różanej. Świetny lokal, ich spaghetti z owocami morza to po prostu jakaś magia. Ilekroć tam jestem staram się zawsze zamawiać coś innego, ale przyznaję, że jak dotąd to danie zrobiło na mnie największe wrażenie.
|
# Franciszka 13.10.2017 14:26 |
|
#kimba napisał(a) 08.05.2017 08:51 Jadłam już w nie jednym miejscu w Wawie, ale nigdzie nie było tak smacznie jak w Akademii na Różanej. Świetny lokal, ich spaghetti z owocami morza to po prostu jakaś magia. Ilekroć tam jestem staram się zawsze zamawiać coś innego, ale przyznaję, że jak dotąd to danie zrobiło na mnie największe wrażenie. Właśnie jesteśmy w Warszawie z całą rodzinką. Byliśmy w 2 restauracjach. Restauracja Akademia faktycznie bardzo przyjemna :) polecam, bo jedzenie mają wyjątkowo smaczne i wystrój jest bardzo przyjemny, elegancki. W planach mamy jeszcze wstąpienie do innych, ale może w weekend bo do końca dnia mamy zaplanowane atrakcje. |
# won tumany od reklamy 13.10.2017 15:14 |
|
ja jak przenosila to urwała uchy aż spadło garnek bęc na podłogi
i wylała całe mlijeko i ja podniosła ale ucha nie dało rade i wyniesła do doła i wyrzuciła i ni ma . |
# elmo 26.10.2017 18:09 |
|
Pub Tato przy Broniewskiego. Miejsce ma swój niepowtarzalny klimat.
|
# megan87 06.02.2018 19:50 |
|
My z chłopakiem bardzo lubimy chodzić na pizzę do Czyli Żurawia 45, bo mają tam taką pizzę jaką lubimy i dokładnie taką jak jedliśmy na jednej z naszych wycieczek do Włoch. Fajny klimat, ładny industrialny wystrój, mila obsługa. Wszystko na 5 z plusem!
|
# Dominiczka 07.02.2018 22:47 |
|
Ja z mężem mamy upatrzoną Oliwę i Paprykę i zawsze tam jezdzimy na obiadek w weekend ;p Jak dla mnie, to nie ma lepszej knajpki w Warszawie ;p
|
# syf syfffff 08.02.2018 13:32 |
|
a mi tam nie smakuje, okropnie
|
# Iget 23.04.2018 15:54 |
|
Hmm nie znalazłem na Bielanach żadnej ciekawej opcji. Za to na Mokotowie Akademia to był strzał w dziesiątkę! Smacznie, miło i niedrogo. Lubie takie miejsca gdzie można wybrać się na kolację z małżonką czy też rodzinny obiad. Restauracja nadaje się na wiele różnych okazji.
|
# sandacz 23.04.2018 20:08 |
|
#Iget napisał(a) 23.04.2018 15:54 Debilu, piszesz nie na temat. Po UJ reklamujesz i ile bierzesz za to kasy frajerze ?Hmm nie znalazłem na Bielanach żadnej ciekawej opcji. Za to na Mokotowie Akademia to był strzał w dziesiątkę! Smacznie, miło i niedrogo. Lubie takie miejsca gdzie można wybrać się na kolację z małżonką czy też rodzinny obiad. Restauracja nadaje się na wiele różnych okazji. |
# Syf reklama 23.04.2018 21:50 |
|
Nie polecam nikomu to jest syf najgorszy
|
ewa2lama 24.04.2018 13:58 |
|
Mi zawsze pasowało jedzenie w Jeffs :)
|
# Bralczyk 24.04.2018 14:44 |
|
ewa2lama napisała 24.04.2018 13:58 Idź w pizdu z tymi reklamami.Mi zawsze pasowało jedzenie w Jeffs :) |
# anty spam. 24.04.2018 15:36 |
|
dokładnie idź w pisdu
|
# MartaD 24.04.2018 22:16 |
|
#anty spam. napisał(a) 24.04.2018 15:36 Pisze się pizdu a nie pisdu. Chyba że nie lubisz PiSudokładnie idź w pisdu |
LINKI SPONSOROWANE