Forum › Bemowo
# AnkaBielany 11.06.2018 17:29 |
|
Korzystam z prywatnych usług pielęgniarskich i jestem zadowolona. Polecam http://pielegniarka-warszawa.pl mgr Dorota Owczarczyk, pielęgniarka dojeżdża do pacjenta do domu. Pełen profesjonalizm, duża wiedza. Usługi zawsze wykonane na najwyższym poziomie a i cena jak za wizytę w domu bardzo przystępna. Czasem ciężko się dodzwonić ale zawsze można wysłać smsa z prośbą o kontakt i pomoc.
|
# syfff reklama 12.06.2018 15:09 |
|
sprzedam temperówki stalowe po 7
polecam wspaniale się nimi temperuje dobrze tesz wpływają na porost cyckuf ja jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona |
# Ada 19.12.2018 21:36 |
|
Pani bardzo delikatnie zdejmuje szwy
|
# MarianoItaliano 11.01.2020 20:12 |
|
Spoko ,pani bardzo delikatnie robi zastrzyki :)
|
# Marcino 22.02.2020 13:58 |
|
Dzisiaj to tylko prywatne usługi, sprawdzone, a najlepiej z polecenia. Mamy zaufanego mechanika, zaufanego stomatologa, zaufanego lekarza , zaufany sklep z wędliną itd. Z drugiej strony to dochodzi do absurdów, że człowiek musi poszukiwać specjalistów na każdym kroku, w każdej dziedzinie.
|
# Muminka 27.02.2020 13:43 |
|
Najlepiej nie chorować ale jak już się zdarzy to u mnie najlepszym sposobem na infekcje jest postawienie baniek.
|
# Kasiula 25.05.2020 12:13 |
|
Szwy po cesarce, szybko i bezboleśnie. Polecam. Pełen komfort.
|
# Eleonora 02.09.2020 11:00 |
|
Dzięki za polecenie pielęgniarki, profesjonalne podejście do pacjenta, rzadkość dzisiaj , a jednak zdarza się :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.