Forum › Legionowo i Jabłonna
# Robert 06.03.2018 19:13 |
|
Jak zwykle w takich sytuacjach nie podają nazwy operatora supermarketu. Na pewno nie Biedronka, Netto, Lidl... Obstawiam DEALZ lub Promo Market
|
# Marika 06.03.2018 20:52 |
|
WOW! Jestem pod wrażeniem! Kolejna, grzechu warta "galeria". Zgodnie z hasłem "Legionowo Porusza" - groteską :/
|
# J.P.S. 07.03.2018 18:04 |
|
Na Piaskach (i w ogóle w Legionowie) jest jeszcze trochę miejsc, w które można wcisnąć jakiś nikomu niepotrzebny 'bunkier', zwłaszcza jeśli wcześniej w tym celu wytnie się parę drzew. Do dzieła, Wodzu Romanie, twój lud w ciebie wierzy. Duce ha sempre raggione!
|
# Robert 07.03.2018 18:14 |
|
Najbardziej skorzysta "Carska", zapewne dzienne obroty będą trzy cztery razy wyższe...Po zakupach na obiadek, piwko, lody
|
# mucha nie siada 07.03.2018 20:48 |
|
Legionowo Porusza - ROZMACHEM! W naszym mieście stawia się taaakie GALERIE, że ho ho! Galeria Północna, Złote Tarasy, czy jakaś tam Arkadia się nie umywa! No i po co nam kino??? Jak kino - patrząc na poczynania naszych władz - obserwujemy na co dzień ;-)
|
# jaco 08.03.2018 09:17 |
|
Miałem okazję przejeżdżać ulicami Bukowca i nie zauważyłem ruchu na budowie Galerii Bukowiec? Czy coś się stało?
|
# eva 22.03.2018 10:54 |
|
a niedaleko za wiaduktem leży sobie odłogiem wielki plac - nowe wysypisko śmieci w Legionowie, zapraszamy.
podobno ktoś się cieszy, że plac nie generuje długów.a może by tak odkupić ten teren i zrobić coś dla mieszkańców tej części Legionowa np park, boiska, lodowisko/ do Areny z tej części miasta jest dość daleko/.zapomniałam, że park legionowski to okoliczne lasy! |
Daro 23.03.2018 13:50 |
|
#eva napisał(a) 22.03.2018 10:54 a niedaleko za wiaduktem leży sobie odłogiem wielki plac - nowe wysypisko śmieci w Legionowie, zapraszamy. podobno ktoś się cieszy, że plac nie generuje długów.a może by tak odkupić ten teren i zrobić coś dla mieszkańców tej części Legionowa np park, boiska, lodowisko/ do Areny z tej części miasta jest dość daleko/.zapomniałam, że park legionowski to okoliczne lasy! Podejrzewam że gdy tylko przycichnie sprawa budowy w tym miejscu galerii handlowej teren bardzo szybko znajdzie nowego właściciela Tyle miejsca na postawienie nowych bloków nie może się przecież zmarnować ???? |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.