REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Gady

# czarek

04.11.2004 15:59

Witam! czy ktoś z was posiada hodowle jakichkolwiek gadów w domu? interesuje mnei szczególnie źródło pożywienia - kupowaniew w sklepie jest nieco zbyt drogie:( a hodowla no coż uciążliwa w mieszkaniu:|
jak wy rozwiązaliście ten problem? głównie inetresują mnie świerszcze lub karaczany. Bardzo był bym wdzięczny za kontakt do kogoś kto hoduje te owady i jest chętjy do regularnego odsprzedawania ich:)
Proszę o kontakt tu lub na maila theczarek@tlen.pl pozdrawiam :)

# bobo

04.11.2004 19:55

Polecam sie przejechac w poniedzialek na Bronisze. Jest tam gielda zwierzat i wszystkiego dla nich. Niby jest to tylko dla sklepow ale klienci indywidualni tez moga robic zakupy. Ceny sa baaardzo atrakcyjne - kilka krotnie nizsze niz w sklapach.

# Ssak

08.11.2004 12:52

Współczuję waszym sąsiadom !!!!

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

08.11.2004 20:33

"Jedzcie gowno - Miliardy much nie moga sie mylic !"
Chinskie ...

# werdyktwinny

08.11.2004 21:32

wez mojego męża gada nic nie robi dopłacę
UWAGA OFERTA BARDZO PILNA

# żenia

27.11.2022 13:55

Tak się składa, że ja również od już jakiegoś czasu zastanawiam się nad posiadaniem gada u siebie w domu i na ten moment przede wszystkim chcę wiedzieć na ich temat jak najwięcej. Bardzo ciekawie na pewno w artykule https://poluje.pl/artykul/jak-dobrac-owady-karmowe/917549 napisano o tym jak dobrać owady karmowe dla gadów.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024