Forum › Białołęka
Gady
# czarek 04.11.2004 15:59 |
|
Witam! czy ktoś z was posiada hodowle jakichkolwiek gadów w domu? interesuje mnei szczególnie źródło pożywienia - kupowaniew w sklepie jest nieco zbyt drogie:( a hodowla no coż uciążliwa w mieszkaniu:|
jak wy rozwiązaliście ten problem? głównie inetresują mnie świerszcze lub karaczany. Bardzo był bym wdzięczny za kontakt do kogoś kto hoduje te owady i jest chętjy do regularnego odsprzedawania ich:) Proszę o kontakt tu lub na maila theczarek@tlen.pl pozdrawiam :) |
# bobo 04.11.2004 19:55 |
|
Polecam sie przejechac w poniedzialek na Bronisze. Jest tam gielda zwierzat i wszystkiego dla nich. Niby jest to tylko dla sklepow ale klienci indywidualni tez moga robic zakupy. Ceny sa baaardzo atrakcyjne - kilka krotnie nizsze niz w sklapach.
|
# Ssak 08.11.2004 12:52 |
|
Współczuję waszym sąsiadom !!!!
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 08.11.2004 20:33 |
|
"Jedzcie gowno - Miliardy much nie moga sie mylic !"
Chinskie ... |
# werdyktwinny 08.11.2004 21:32 |
|
wez mojego męża gada nic nie robi dopłacę
UWAGA OFERTA BARDZO PILNA |
# żenia 27.11.2022 13:55 |
|
Tak się składa, że ja również od już jakiegoś czasu zastanawiam się nad posiadaniem gada u siebie w domu i na ten moment przede wszystkim chcę wiedzieć na ich temat jak najwięcej. Bardzo ciekawie na pewno w artykule https://poluje.pl/artykul/jak-dobrac-owady-karmowe/917549 napisano o tym jak dobrać owady karmowe dla gadów.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.