REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Kropcia75

12.08.2020 21:30

Tak, te progi to jakiś koszmar! Niedawno wyremontowano nawierzchnię na tej ulicy i tak dobrze się jeździło... Po co tyle tych targów? Tamtędy i tak nie jeździ się szybko , bo jest wąsko i ciągle są zakręty.

# Jolie

12.08.2020 21:35

Czas zmienić trasę na Klasyków- Majorki- Waligóry- Borecka- Płochocińska..

# kierowca

13.08.2020 07:40

Na krętej i wąskiej Cieślewskich progi co sto metrów a na Czeremchowej, gdzie jest 1-kilometrowy prosty odcinek i gdzie naprawdę debile potrafią jechać ponad 100 km/h przy ograniczeniu do 40 km/h żadnych pomysłów od wielu lat. Położyli trzy progi akurat na tym odcinku, który jest najwęższy i gdzie jeżdżą wolniej.

REKLAMA

# danielek

13.08.2020 14:32

Po co budować chodniki i ścieżki rowerowe, jak dużo taniej i szybciej zamontować można garby. Urzędnicy idą na skróty - w razie potrącenia rowerzysty przez samochód będą mieli alibi na zasadzie: "zadbaliśmy o bezpieczeństwo, przecież zamontowaliśmy progi". Cieślewskich to koszmar każdego kierowcy, rowerzysty, jak i pieszego...

# Pawel

13.08.2020 22:11

To nie koszmar - po prostu kierowcy musza sie nauczyc ze w terenie zabudowanym nie sa jedynymi uzytkownikami drogi i nie moga tam bpedzic 100 km /h
Sa jeszcze piesi , rowerzysci, dzieci, na cieslewskich jeszcze bogu ducha winni wiezniowie.
Dopoki kierowcy nie naucza sie szacunku dla innych i noga z gazu na 5o km/h to bedzie powstawalo wiecej i wiecej takich walow - szkoda mi auta jak przez nie jezdze ale uwazam ze zycie ludzkie jest bezcenne i podoba mi sie ta droga teraz.

# nad

13.08.2020 22:37

#Pawel napisał(a) 13.08.2020 22:11
To nie koszmar - po prostu kierowcy musza sie nauczyc ze w terenie zabudowanym nie sa jedynymi uzytkownikami drogi i nie moga tam bpedzic 100 km /h
Sa jeszcze piesi , rowerzysci, dzieci, na cieslewskich jeszcze bogu ducha winni wiezniowie.
Dopoki kierowcy nie naucza sie szacunku dla innych i noga z gazu na 5o km/h to bedzie powstawalo wiecej i wiecej takich walow - szkoda mi auta jak przez nie jezdze ale uwazam ze zycie ludzkie jest bezcenne i podoba mi sie ta droga teraz.
A Ty jechałeś tą ulicą że pieprzysz takie głupoty?

REKLAMA

# Jakub 1305

13.08.2020 23:55

Dramat z tymi progami, zobaczycie jak zimą odczuje to zawieszenie naszych aut.

# Janina

14.08.2020 10:19

Mam wrażenie że Ci co to zaprojektowali to tylko z ołówkiem w ręku po papierze. A to trzeba wyjść z biura, przejść się tą trasą i rozmawiać z mieszkańcami bo to Oni są użytkownikami chodników ,jezdni i autobusów oraz aut prywatnych. I tak jest w całej Warszawie .

# Strusiak

14.08.2020 13:45

Z uwagi na to ze ulicą Cieślewskich kierowcy i to głównie ci , którzy pokonują ja jak skrót lub przejazd jeżdżą z prędkością na maksa progi będą bardzo dobrym ograniczeniem ich temperamentu. Zaprosił bym piszących komentarze na wizję lokalną w godzinach rannych i późno wieczornych tak na obserwacje tylko niestety już spowalniacze działają.
Dla mnie to tez będzie poniekąd uciążliwość ale lepiej tak niż obcowanie z "torem wyścigowym"

REKLAMA

# Jakub 1305

14.08.2020 16:11

Fotoradar byłby lepszym rozwiązaniem, placiliby tylko Ci którzy przekraczają prędkość A nie wszyscy

# Justa

14.08.2020 22:08

Ten kto wymyślił te garby tam to napewno nie jeździ tą ulicą! Nie wspomnę jak wygląda ta ulica po deszczu...
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA