REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# JWJW

07.02.2013 10:47

A przecież było wiadomo, że w WC Destruction dobrych mieszkań się nie kupuje...

# tiano

21.02.2013 18:13

Mieszkam na Górczewskiej Park od JWC i mam jak najlepsze zdanie o tym developerze i tej inwestycji, więc nie generalizujmy

# zdziwiony

24.02.2013 14:41

Ja też nie wiem o co halo, bo akurat Górczewska to w tej cenie jedna z lepszych inwestycji w tej części Warszawy

REKLAMA

# moni

28.03.2013 16:40

JWJW mało że się często kupuje to jeszcze się nie narzeka, a największym zawsze najliczniejsze grono ludzi nie wiem jak to nazwać, chyba zazdrości?

# fiona

17.04.2013 21:57

Pitolenie o szopenie. Mieszkam na Białołęce , w mieszkaniu od JWC i coby nie mówić to wolę tu na fajnym osiedlu za 5tys./m2 niz parę km bliżej centrum za dwa razy tyle.

# Zeus

20.04.2013 21:04

to pewnie napisali ludzie pracujący w JWC bo raczej nie mieszkańcy

REKLAMA

# J.C

20.04.2013 21:06

to pewnie napisali ludzie pracujący w JWC bo raczej nie mieszkańcy

# J.C

20.04.2013 21:07

Powinni się podpisać Pracownicy JWC, bo to raczej nie mieszkańcy

# OSZUKANY

21.04.2014 13:22

możesz sobie pitolić o kim chcesz JA WYMAGAM, ŻEBY MOJE MIESZKANIE KUPIONE NAWET ZA 1ZŁ ZA METR MIAŁO SPRAWNĄ WENTYLACJĘ. Tanio to nie znaczy byle jak.
A do pani menago nieładnie wprowadzać opinię publiczną w błąd.
To jest polityka firmy JWCH S.A. zakłamywać prawdę. Smutne. Pani menago jak pani może robić makijaż patrząc w lustro i widzą swoją buzię.

REKLAMA

# OSZUKANY

21.04.2014 13:24

możesz sobie pitolić o kim chcesz JA WYMAGAM, ŻEBY MOJE MIESZKANIE KUPIONE NAWET ZA 1ZŁ ZA METR MIAŁO SPRAWNĄ WENTYLACJĘ. Tanio to nie znaczy byle jak.
To jest polityka firmy JWCH S.A. zakłamywać prawdę. Smutne. Pani menago jak pani może robić makijaż patrząc w lustro i widzą swoją buzię.

# OSZUKANY

21.04.2014 13:26

możesz sobie pitolić o kim chcesz Ja wymagam żeby moje mieszkanie nawet za złotówkę miało sprawną wentylację.Tanio to nie znaczy byle jak.

# Zadowolony

21.04.2014 13:27

możesz sobie pitolić o kim chcesz Ja wymagam żeby moje mieszkanie nawet za złotówkę miało sprawną wentylację.Tanio to nie znaczy byle jak.

REKLAMA

# Zadowolony

jest ok

# Zadowolony

jest ok.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl