Forum › Bemowo
# JWJW 07.02.2013 10:47 |
|
A przecież było wiadomo, że w WC Destruction dobrych mieszkań się nie kupuje...
|
# tiano 21.02.2013 18:13 |
|
Mieszkam na Górczewskiej Park od JWC i mam jak najlepsze zdanie o tym developerze i tej inwestycji, więc nie generalizujmy
|
# zdziwiony 24.02.2013 14:41 |
|
Ja też nie wiem o co halo, bo akurat Górczewska to w tej cenie jedna z lepszych inwestycji w tej części Warszawy
|
# moni 28.03.2013 16:40 |
|
JWJW mało że się często kupuje to jeszcze się nie narzeka, a największym zawsze najliczniejsze grono ludzi nie wiem jak to nazwać, chyba zazdrości?
|
# fiona 17.04.2013 21:57 |
|
Pitolenie o szopenie. Mieszkam na Białołęce , w mieszkaniu od JWC i coby nie mówić to wolę tu na fajnym osiedlu za 5tys./m2 niz parę km bliżej centrum za dwa razy tyle.
|
# Zeus 20.04.2013 21:04 |
|
to pewnie napisali ludzie pracujący w JWC bo raczej nie mieszkańcy
|
# J.C 20.04.2013 21:06 |
|
to pewnie napisali ludzie pracujący w JWC bo raczej nie mieszkańcy
|
# J.C 20.04.2013 21:07 |
|
Powinni się podpisać Pracownicy JWC, bo to raczej nie mieszkańcy
|
# OSZUKANY 21.04.2014 13:22 |
|
możesz sobie pitolić o kim chcesz JA WYMAGAM, ŻEBY MOJE MIESZKANIE KUPIONE NAWET ZA 1ZŁ ZA METR MIAŁO SPRAWNĄ WENTYLACJĘ. Tanio to nie znaczy byle jak.
A do pani menago nieładnie wprowadzać opinię publiczną w błąd. To jest polityka firmy JWCH S.A. zakłamywać prawdę. Smutne. Pani menago jak pani może robić makijaż patrząc w lustro i widzą swoją buzię. |
# OSZUKANY 21.04.2014 13:24 |
|
możesz sobie pitolić o kim chcesz JA WYMAGAM, ŻEBY MOJE MIESZKANIE KUPIONE NAWET ZA 1ZŁ ZA METR MIAŁO SPRAWNĄ WENTYLACJĘ. Tanio to nie znaczy byle jak.
A do pani menago nieładnie wprowadzać opinię publiczną w błąd. To jest polityka firmy JWCH S.A. zakłamywać prawdę. Smutne. Pani menago jak pani może robić makijaż patrząc w lustro i widzą swoją buzię. |
# OSZUKANY 21.04.2014 13:26 |
|
możesz sobie pitolić o kim chcesz Ja wymagam żeby moje mieszkanie nawet za złotówkę miało sprawną wentylację.Tanio to nie znaczy byle jak.
# Zadowolony 21.04.2014 13:27 |
|
możesz sobie pitolić o kim chcesz Ja wymagam żeby moje mieszkanie nawet za złotówkę miało sprawną wentylację.Tanio to nie znaczy byle jak.
|
jest ok
|
|
jest ok.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.