Forum › Warszawa
Firma od projektowania i zakładania ogrodów
# tymoteuż 25.11.2016 18:13 |
|
Witam. Czy taką z Warszawy lub okolic znacie? Chciałbym skorzystać takich usług. Dom mam w Łomiankach, do ogarnięcia jest dość spory teren więc trzeba to jakoś mądrze zagospodarować.
|
# Hoimi 04.12.2016 16:23 |
|
No najgorzej jest mieć duży teren moim zdaniem, bo trzeba wszystko łądnie zaplanować, żeby było i ładnie i praktycznie. Czyli musisz mieć i miejsce do odpoczynku/grillowania, może jakieś oczko, no sporo pomysłów od razu mam :) Zerknij sobie na A-J Ogrody, mają siedzibę na Płochocińskiej. U nas przed urzędem robili pielęgancję terenu kiedyś z nimi pogadałem to się tym zajmują.
|
# Bellea 05.12.2016 12:12 |
|
#Hoimi napisał(a) 04.12.2016 16:23 No najgorzej jest mieć duży teren moim zdaniem, bo trzeba wszystko łądnie zaplanować, żeby było i ładnie i praktycznie. Czyli musisz mieć i miejsce do odpoczynku/grillowania, może jakieś oczko, no sporo pomysłów od razu mam :) Zerknij sobie na A-J Ogrody, mają siedzibę na Płochocińskiej. U nas przed urzędem robili pielęgancję terenu kiedyś z nimi pogadałem to się tym zajmują. NAjlepej właśnie taka firma, która projektuje ogrody i jej zakłada. Najgorzej jak ma firma obcy projekt do zrobienia. Ps. Ta firma ogrody A&J ma bardzo ładne realizacje. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.