Skonfiguruj
Dodaj samodzielnie on-line
Konto u篡tkownika
Forum › Bia這喚ka
Element nap造wowy odp造n掖
| # siekierka kurpiowska 08.03.2009 22:36 |
|
|
Sta造m bywalcom forum Bia這喚ki z kt鏎ymi dyskutowa貫m na 豉mach tej witryny serdecznie dzi瘯uj�. Dzi瘯i Wam wiem, 瞠 powinienem by� zgodnie ze sztuk� wystawia� buty na korytarz, karmi� ptaki na balkonie, nie sprz徠a� kup po piesku i nie zabiera� pracy "rodowitym warszawiakom". Jako, 瞠 b璠帷 elementem nap造wowym nie zapu軼i貫m korzeni wzd逝� wa逝 wi郵anego i wynios貫m si� z tej prawie Zielonej ( bo coraz bardziej murowanej) Bia這喚ki to pewnie nie b璠� ju� wita� na to forum. Z pewno軼i� niekt鏎zy urz璠nicy si� uciesz�, ale 篡cz� Matce i paru innym sta造m bywalcom forum z kt鏎ymi zdarza這 mi si� sprzecza�, aby przygl康ali si� ich niezbyt czystym interesom ( bez aluzji Matko). A je郵i dwa pasy na Modli雟kiej wku... r闚nie� Was to proponuj� ruszy� w drug� stron� do mojej rodzinnej krainy - na Kurpie.
|
|
| Matka_S豉wka_z_Gda雟ka 09.03.2009 20:34 |
|
|
A zatem pozegnalny cytacik od Mamy... o Lomzy i interesach...
Dziewczyny z penisami strasz� pasa瞠r闚 MPK w υm篡 Gazeta Wsp馧czesna | dodane 2009-03-06 (18:29) Od pewnego czasu pasa瞠r闚 "terroryzuje" grupa dziewcz徠 pokazuj帷ych w autobusie sztuczne penisy - m闚i "Gazecie Wsp馧czesnej" dyrektor 這m篡雟kiego MPK Bogus豉w Szczech. Ot, cale Kurpie .... ! Powodzenia Siekierko. |
|
| Matka_S豉wka_z_Gda雟ka 09.03.2009 20:45 |
|
|
PS.
Powyzszy wpis, Siekierko, powstal w 2000 ( w dwutysiecznym ! ) pomyslnym zalogowaniu sie Matki do tego Serwisu. Zasluzyliscie sobie Siekiera na to. Krzysztof? Prosze jutro wydac Calej Redakcji po 100 g wodki na osobe, czysta bielizne i 12 godzinne przepustki na teren Garnizonu. Mozecie odejsc. |
|
| # Maryjan 10.03.2009 10:40 |
|
|
Eeee tam, Kupie to i tak po prawej stronie Wis造.
|
|
LINKI SPONSOROWANE
Szukasz kurs闚 do matury? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie oraz online.
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na Tu Bia這喚ka
Misz@masz
Artyku造 sponsorowane
Kup bilet
Znajd� swoje wakacje
Powy窺ze tre軼i pochodz� z serwisu Wakacje.pl.