REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Ekran ledowy do kantoru

aleksandra

20.12.2016 21:31

Co do kosztów, to musisz chyba zwrócić się bezpośrednio do firmy i wypytać o takie rzeczy. Jeśli chodzi o reklamę zewnętrzną to ja polecam firmę o nazwie Fabryka Reklamy Łódź Co prawda interesowało mnie zupełnie coś innego, ale on mają bardzo szeroką paletę swoich usług i myślę, że chętnie Ci doradzą w takiej kwestii. Moim zdaniem, prywatnym, taki ekran to fajna sprawa, widziałam kilka (akurat nie wiem czy to były kantory) i wyglądały całkiem okej (w sensie, że czytelne).

bieluń

03.06.2017 20:42

Do kantoru najważniejszy jest monitoring i system zabezpieczeń. Oczywiście najlepiej gdy cały system będzie bezprzewodowy. Kamery IP, rejestrator monitoringu, sygnalizator wejść to wszystko dostaniecie w sklepie http://www.eltrox.pl/systemy-alarmowe/systemy-bezprzewodowe.html . Eltrox to nie tylko sklep internetowych. Mają oni ponad 40 punktów stacjonarnych w całej Polsce oferujących również sprzedaż ratalną w nieoprocentowanych ratach.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni