REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Dziewczyna - masochistka?

# x2015

21.08.2016 18:52

Właśnie jestem w jednym z kurortów nad naszym morzem. Pogoda niestety paskudna. Z okna mam widok na promenadę nadmorską przy wejściu na plażę. Na wprost mojego okna stoi mała budka z lodami i goframi. Gofry są pyszne i jest tam najtaniej w całej miejscowości. Mimo, że od morza wieje zimny wiatr to spaceruje bardzo dużo ludzi. Dziwi mnie, że w taką pogodę non stop kolejka przynajmniej 2-3 osoby do tej budki. Obserwuję to sobie co jakiś czas zza okna. Od paru godzin są otwarte tylne drzwi budki i widzę z okna dokładnie jak ciężko a jednocześnie sprawnie pracuje obsługująca to dziewczyna. Najpierw pomyślałem sobie, że pewnie w tej budce jest gorąco choćby od tych wszystkich maszyn i dlatego ma otwarte drzwi. Ale jakiś czas obserwuję i teraz przyznaję, że już w ogóle nic z tego nie rozumiem, bo ma otwarte szeroko drzwi, a chyba jest jej bardzo zimno, bo ciągle drepcze, przestępuje w miejscu, robi tak, jakby chciała ściśle spleść sobie nogi żeby było jej choć trochę cieplej. No i jednocześnie wcale nie zamyka tych otwartych wciąż szeroko drzwi. Nie rozumiem kategorii jej myślenia, albo raczej bezmyślności. Dla mnie to jakaś masochistka.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA