REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

dzień z mamą i teściową

# ewela

12.10.2016 14:06

cześć, szukam pomysłu na umilenie spotakania mojej mamy i teścowej (pomimo tego, że jestesmy małżeństwem od 3 lat to mamuśki spotkały się tylko na weseleu, bo mama męża na stałe mieszka w kanadzie). tesciowa przylatuje do warszawy za dwa tygodnie, chcialabym zebysmy we trzy spedzily fajnie weekend, może macie pomysl na jakies ciekawe miejsce? takie babskie? bo juz kolacja i zakupy sa zaplanowane :)

# emeryt

12.10.2016 14:43

Proponuje rozmowy o emeryturach w Polsce i Kanadzie. Napewno będzie miło !!!

# majka1

13.10.2016 17:16

@emeryt no na pewno, jak baby chcą się poznac to gadają o kasie i o tym, którą na co stać. Dobra z ciebie córka i synowa tak swoją drogą, że planujesz taki babski wypad, kolacja jest, zakupy są, to jeszcze może jakies spa, masaże? grota solna? albo hmm cos w tym kierunku, zeby mozna bylo razem przeżywać spotkanie i żeby można było gadać :D

REKLAMA

# martynaaa

15.10.2016 23:18

spa to dobry pomysł, w wawie tego bez liku, albo moze jakies pakiety np masaż i odnowa biologiczna?

# berta1

17.10.2016 13:56

masaz to świetny pomsył, ja z moją mamunią jak wpada na weekend do wawy chodzimy na Poznańską na masaż filipiński, kobitki które to robią są cudowne i kochane, ceny przystępne więc możesz spokojnie zadzwonić i zrobić rezerwację dla 3 pań :)

# mira

18.10.2016 10:13

a może teatr, albo kino?

REKLAMA

# paula

18.10.2016 10:23

w kinie nie da sie pogadac, a jeszcxze teraz na tapecie albo bajki albo filmy o umieraniu, wiec zupelnie nie w klimacie szalonego weekendu teatr jak najbardziej może byc ciekawym rozwiazaniem, moze roma? to zawsze warto zobaczyc, aczkolwiek z masazu bym nie zerygnowala, jasne, ze koszty rosną z kazdym pomyslem, no aleeee jak tesciowa w kanadzie to mozna raz na jakis czas zaszalec. A z masazy polecam filipinski, ja ostatnio trafilam do takiego miejsca w wawie, z ktorego nie mialam ochoty wyjsc :) poszukaj! powodzenia i milego weekendu :)

# ewela

21.10.2016 20:25

masaż i spa to świetny pomysł, że tez sama na to nie wpadłam.. przecież to coś co wszystkie kobitki lubią najbardziej :D Dzięki wam! tak chwalicie filipiński to może, może warto spróbować ;)

# berta1

22.10.2016 14:09

oczywiście, że masaż to świetny pomysł, mówiłam o tym miejscu: http://paradizzo.pl/ Dobrej zabawy!

REKLAMA

# ewela

29.10.2016 19:54

rezerwacja zrobiona, zobaczymy jak się panie sprawdzą, ale kobitka na recepcji była przeurocza, czysto, pachnąco, odpreżąjąco, mało co nie zasnęłam jak czekałam chwilę na panią.. tak mi było błogo tam :D

# uiu8

19.11.2017 17:21

ja poznałam je w domu. Kupiłam piękne filiżanki porcelanowe i zrobiłam dobrą herbatkę, kawkę i https://www.duo-gift.pl i to tak dodało elegancji. Koniec końców wyszło super. Upieklam jeszcze szarlotkę no i klimat spotkania elegancko-na luzie sie udał

# jiui9

19.11.2017 17:22

ja poznałam je w domu. Kupiłam piękne filiżanki porcelanowe i zrobiłam dobrą herbatkę, kawkę i https://www.duo-gift.pl no i to tak dodało elegancji. Koniec końców wyszło super. Upieklam jeszcze szarlotkę no i klimat spotkania elegancko-na luzie sie udał

REKLAMA

# juiu8

19.11.2017 17:23

ja poznałam je w domu. Kupiłam piękne filiżanki porcelanowe i zrobiłam dobrą herbatkę, kawkę i https://www.duo-gift.pl/ no i to tak dodało elegancji. Koniec końców wyszło super. Upieklam jeszcze szarlotkę no i klimat spotkania elegancko-na luzie sie udał

# Tkaczykoverman

19.11.2017 22:10

Nie polecam nikomu to syf najgorszy
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025