REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

dzień dziecka Pod Dębami - zaśmiecona Białołęka

# różowy plakat

01.06.2005 13:15

wielkie różowe plakaty informujące o fantastycznym wydarzeniu jakie dziś właśnie odbędzie się pod dębami nie trafiły do zbyt wielu odbiorców, po dwóch dniach od rozwieszenia ich na słupach w choszczówce spadły i zalegają wzdłuż ulic; krajobraz równie piękny jak w lesie gdzie leżą lodówki i porozrywane worki pełne śmieci, reakcja służb które miały to sprzątnąć błyskawiczna - od poniedziałku nic się nie zmieniło :-), dziś zadzwoniłem jeszcze raz i poinformowano mnie, że plakaty z jezdni i chodników znikną... pojutrze (?) mimo, że od prawie tygodnia nie informują już o niczym no może po za tym, że ci co je porozwieszali mają to głęboko gdzieś...

# pmk

01.06.2005 14:52

No właśnie, te obrzydliwe śmiecie porozrzucane są po całej naszej dzielnicy (Modlińska, Tarchomin, Nowodwory), a tym leniom z naszego Ratusza ,to jak zwykle nie przeszkadza, tak jak smród Polfy pół kilometra od nich.

# ekolog

01.06.2005 15:05

To wszystko wina warszawiaków z krwi i kości przywyczajonych do zycia w brudzie i smrodzie.

REKLAMA

# Annia

01.06.2005 15:13

teee, ekolog, chcesz w ryja ?

# ekolog

01.06.2005 16:07

a tak nie jest?
Powszechny syf w Warszawie a na Białołęce szczególnie, wynika z akceptacji tego stanu rzeczy przez przeważającą ciągle ludność miejscową.

# black

01.06.2005 18:32

A jednak chce w ryja....

REKLAMA

# Yogi

01.06.2005 19:28

Ty ekolog to dawno u siebie w remizie na zadnej zadymie nie byles i szukasz wrazen tam gdzie nie powinienes. Ja jestem przyjaznie nastawiony do mieszkancow calej Polski, ale zapamietaj jak mama nie nauczyla: "ja sie wejdzie miedzy wrony, trzeba krakac jak i one". Z ta przewazajaca ludnoscia miejscowa (warszawska) na Bialolece to kolega mocno nie doinformowany.

# ekolog

01.06.2005 22:16

Miśku Yogi, jakieś statystyki?
Chyba nie masz żadnych sensownych danych w ręku, ja zresztą też przyznam...
Ale syf jest, był i pewnie będzie, bo to takie brzydkie miasto, pełne smutnych ludzi, którzy tak łatwo akceptują brzydkie otoczenie.

# Annia

02.06.2005 08:44

tee, ekolog, kto jest smutny ?
smutny to ty będziesz bez zębów, jak na wiochę wrócisz, to cię nawet wójt wysmieje ;)
... a syf to pewnie sam wokół siebie robisz, już ja znam takich wieśniaków, co wszystko za siebie albo za okno !!

REKLAMA

# ekolog

02.06.2005 21:56

Droga Annia,
W przeciwieństwie do Ciebie na wsi to ja bywam wyłącznie przejazdem (min. 60km/h) lub incydentalnie podczas wakacji.
Ale doceniam Twoją dogłębną znajomość tematyki wiejskiej, o których świadczy język i używana terminologia - to można wyssać wyłącznie z mlekiem matki.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025