Forum › Bemowo
# fikus 30.12.2015 13:02 |
|
Ale dlaczego tak późno. Wypadałoby chociaż o tej 21-22. Ludzie przyzwyczaili się i lubią przychodzić pod ratusz w Sylwestra.
|
# rychu 30.12.2015 22:54 |
|
Wieś tańczy i śpiewa.
|
# Zdzich 31.12.2015 07:19 |
|
Disco Polo z lubelszczyzny i fajerweki-Janusz i Grażyna już się szykują.
|
# opr 31.12.2015 11:55 |
|
Słoje będą się bawić i udawać Europejczyków. Wiocha . Wstyd!
|
# Wahacz 01.01.2016 15:38 |
|
Zabrakło mi tańców aparatczyków HGW dwóch Grzegorzy. Powinni pląsać jak im HGW przygrała. Niech tańczą bo już im niedługo czasu na funkcji zostało
|
# zjelonek 01.01.2016 22:42 |
|
#opr napisał(a) 31.12.2015 11:55 Prawdziwi europejczycy odwolali imprezę - Unia Europejska podobnie jak kiedyś władza socjlistyczna walczy z problemami które sama stworzyłaSłoje będą się bawić i udawać Europejczyków. Wiocha . Wstyd! A to chyba dobrze że gorzej sytuowani mieszkańcy naszego miasta maja po co wyjść z domu i nie muszą jechać na spęd pod Narodowym |
# fikus 04.01.2016 14:05 |
|
Ludzie jestem zszokowany waszymi wpisami. Nie ma nic złego w imprezach plenerowych. Jestem z urodzenia Warszawiakiem, kilka razy z braku laku bawiłem się pod ratuszem Bemowa i było w porządku więc co to za głupie komentarze o wsi, słoikach i disco polo. Tym razem ze względów rodzinnych pozostałem w domu a i zapowiedź też nie była porywająca (bo od paru lat ta impreza niestety traci) ale to nie powód żeby obrażać ludzi, którzy chcą w ten sposób się bawić. Prawda jest taka, że większość Warszawy teraz albo jest przyjezdna albo ma korzenie z prowincji więc panie panowie nie ma się co wywyższać bo to klasyczny objaw odcinania się od swoich korzeni poprzez obrażanie ich. Polubmy się zamiast się obrażać i wyzywać.
|
# Abc 30.12.2017 07:10 |
|
Widać prawdziwi warszawiacy zawitali. Miłej zabawy życzę w domu bez znajomych ale oczywiście z kulturą bez wieśniackich tańców.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.