REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Dupa Maryni

# yyy

30.11.2005 00:07

A możeby tak podyskutować o tej przysłowiowej dupie Maryni, odpuścić chwilowo PiSowi, radnym wszelkich opcji, buspasowi, a nawet tej jedynej w swoim macierzyństwie oddanej Sławkomi matce,
co Wy na to ?

# siekierka kurpiowska

30.11.2005 07:20

Nawet taki niewinny komentarz drogi yyy może spowodować, że ktoś zada pytanie, czy ta Marynia to nie jest przypadkiem Marian i zacznie się ...
A swoją drogą może by tak w pierwszą niedzielę ( po sprawdzeniu rozkładu mszy w kościele), po pierwszym wielkim opadzie śniegu spotkać się za wałem nad Wisłą ( tam gdzie dzieci zjeżdżają najczęściej na sankach) i wybudować wspólnymi siłami wielkiego bałwana ( tylko prosiłbym żeby mnie tak nie nazywać).
W oczekiwaniu na duuuuży ( nie mylić z du....ą) śnieg
Nie zjadać marchewek nosowych !

Mieszkaniec

30.11.2005 09:46

Zgodnie z sugestią w temacie: co z psimi kupami? Nie ma lepszego parametru fizycznego do oceny rozwoju kulturalnego społeczności miejskiej niż grubość pokładu odchodów zwierząt domowych w miejscu bytowania ludzi. A warunki nadarzają się znakomite! Temperatura poniżej zera zatrzymuje procesy erozyjne, co zwiększa komfort obserwacji i wydłuża czas rozważań.

REKLAMA

# Robert Kubica

30.11.2005 10:50

ja się na tego bałwana piszę
to jaki termin?
wpadnę ze swoją pięcioletnią córką :-)
ktoś jeszcze?

Matka_Sławka_z_Gdańska

30.11.2005 11:05

Czyli nie brac marchewek nosowych do ust... hyhm !
To ''to'' sie teraz nazywa marchewka nosowa !?
Niezle, Chlopcy, niezle. Ledwie nastal 30 dzien katolickiej okupacji, a tu prosze, jaka konspiracyjna nomenklatura zaczyna obowiazywac... ! Malo, ktory parafialny konfident sie polapie, ze chodzi...he, he....o zupelnie inna, wystajaca czesc ciala.
I miejsce wybrane chyba nie przypadkowo. Za walem.
Intymnie. Ty z nosem przy mnie...

# Wiesie z Mezem

30.11.2005 11:16

Uwaga Sluzby Porzadkowe Forum ! Uwaga Kobiety !
Jakis zboczeniec zamierza zaprowadzic piecioletnia dziewczynke za wal, nad rzeke ! Na impreze organizowana przez niezrownowazonych psychiczne mezczyzn, ktorzy najpierw beda lepic ( niepodmyci lubieznicy ! ), a potem doloza staran zeby tego co ulepia, nie pomylic z ... ooouuuhhhh, Zgroza !
Boze, za to tylko ze pomyslalam, zasluguje na potepienie !

REKLAMA

Panorama_W-wy_w_Metaloplastyce

30.11.2005 11:20

Tedek ! Ty faszystowska sabako ! Do nogi.
Bieeeerz Pederaste... :-)]

# Robert Kubica

30.11.2005 13:43

czy podpisując się jako Robert Kubica jednoznacznie określiłAm swoją płeć?????? to zakrawa na dyskryminację płci? po za tym to jest dziecko adoptowane przez nas dwie. Sama tego nie wymyśliłam tylko z moją Marysią

# yyy

30.11.2005 23:12

Świetny pomysł z tym bałwanem - Siekierko, oby śnieg dopisał,
już widzę jak idzie Matka z Wiesią i jej Mężem (Matka bliżej Męża oczywiście nie Wiesi) oraz Robert (???) za Panoramą. Tylko skąd Wiesia wie, że niedomyci ?!

REKLAMA

# siekierka kurpiowska

03.12.2005 09:31

Prognoza pogodyi raport ze stanu wód:
w PO ubyło 1, na Tarchominie brak śniegu. Bałwan musi poczekać.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025