Forum › Warszawa
drzwi na wymiar - z drewna
# WeronikaK 11.10.2022 16:24 |
|
Witajcie :) zamierzam niebawem zrobić remont w domu i wymienić wszystkie drzwi, zarówno te wewnętrzne jak i wejściowe. tym razem, chcę zamówić takie wykonane z dobrego gatunkowo drewna. Jakich producentów polecacie ?
|
# oleksandra 11.10.2022 21:35 |
|
O jeśli pozwoilisz to na chwilę przycupnę i też poczytam. Byłam ostatnio w markecie budowlanym i oglądałam rózne drzwi ale żadne jakoś specjalnie mnie nie zainteresowały więc zamówienie ich bezpośrednio u producenta to chyba najlepszy pomysł.
|
# ilona 13.10.2022 13:12 |
|
Ja polecam firmę Kris Drzwi. Realizują tu zamówienia indywidualne, tworzą drzwi na konkretny wymiar. solidna jakość, rozsądne ceny, terminowa dostawa.
|
# WeronikaK 17.10.2022 15:29 |
|
wielkie dzięki za namiar. a powiedz mi, czy ta firma zajmuje się też montażem tych drzwi?
|
# ilona 19.10.2022 08:42 |
|
jasne, nie musisz się o nic martwić. Montaż też idzie sprawnie, ekipa po sobie sprząta itd także pełen profesjonalizm.
|
# maaciej 15.11.2022 09:44 |
|
Ja dodam tylko od siebie, ze poza tym,że Kris Drzwi realizuje zamówienia indywodualne to mają jeszcze w swojej ofercie drzwi gotowe, dostępne od ręki. będe w przyszłym sezonie wymieniać drzwi w domku letniskowytm to też pewnie skorzystam z ich oferty.
|
# ilona 17.11.2022 08:52 |
|
a tak, to prawda, sprzedają je na różnych serwisach ogłoszeniowych takich jak np sprzedajemy.pl.
|
# Annawota 28.11.2022 12:43 |
|
Zewnętrzne jednak polecałabym stalowe, np. Supertherm 90. Są grube, szczelne, dobrze izolują przed wilgocią, hałasem, zimnem, ograniczymy więc straty ciepła i to znacząco. Jako pani domu oceniam, że warto za nie zapłacić, bo wreszcie w domu jest odczuwalnie cieplej, a do tego te drzwi (w naszym przypadku dąb turner) po prostu są przepiękne
|
# gajan 03.01.2023 11:28 |
|
a orientuje się ktoś czy ta firma Kris Drzwi podejmie się też realizacji wiekśzego zamówienia? chodzi o kilkanaście par drzwi wewnętrznych do biura.
|
# ilona 04.01.2023 08:48 |
|
@gajan tak, bez problemu, z tego co wiem to zajmują sie też takimi pracami. na ich stronie internetowej znajdziesz szczegóły takiej współpracy, zresztą zakupy tez mozna zrobić online.
|
# gajan 06.02.2023 10:52 |
|
dzięki, rzeczywiście bez problemu są w stanie przyjąć zamówienie nawet na kilkanaście par drzwi wewnętrznych do biura, super!
|
lomeran 24.07.2024 12:33 |
|
Zobaczcie https://budiro.pl/inwestycja-w-pieknie-wygladajace-drzwi/ gorąco polecam.
|
derwa 30.07.2024 12:39 |
|
Zobacz https://muszynska-burek.pl/daszek-nad-drzwi-wejsciowe-sposob-montazu/ to dobra decyzja.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.