REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Drzwi do domu

moderamonia

28.03.2022 21:05

Szukam pięknie wykończonych drzwi zewnętrznych. Znalazłam ofertę firmy www.veyna.pl, która oferuje panele drzwiowe o wyjątkowym wzornictwie. Czy ktoś z Was korzystał z usług z tej firmy?

# Unna

30.03.2022 15:21

KMT Supertherm 90 robi robotę. Drzwi bardzo dobrej jakości, skutecznie izolują od hałasu, wiatru i zimna. Mieszkam przy ruchliwej trasie, więc zależało mi na tym, aby drzwi pod tym względem były maksymalnie dobre. 90mm grubości skrzydła, wypełnienie pianą pur, dobre uszczelki, do tego Ud=0,78, więc po prostu mamy spokój na lata

# MajkaKo

19.08.2022 16:04

#Unna napisał(a) 30.03.2022 15:21
KMT Supertherm 90 robi robotę. Drzwi bardzo dobrej jakości, skutecznie izolują od hałasu, wiatru i zimna. Mieszkam przy ruchliwej trasie, więc zależało mi na tym, aby drzwi pod tym względem były maksymalnie dobre. 90mm grubości skrzydła, wypełnienie pianą pur, dobre uszczelki, do tego Ud=0,78, więc po prostu mamy spokój na lata
Również mam ten model u siebie. Potwierdzam, drzwi bardzo dobrze izolują ciepło. Porządnie wykonane. U nas już prawie dwa lata. Jestem bardzo zadowolona

REKLAMA

# Agniesia

26.08.2022 14:01

Mam z www.veyna.pl i jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania oraz wyglądu. Wyjatkowe wzornictwo moim zdaniem ich wyróżnia.

dera

10.07.2024 14:30

Zobacz https://budiro.pl/inwestycja-w-pieknie-wygladajace-drzwi/ jestem zadowolony.

ligro

26.08.2024 16:53

Jestem zadowolony https://budiro.pl/inwestycja-w-pieknie-wygladajace-drzwi/ polecam.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025