REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Drzwi aluminiowe - producent Warszawa

lizawietta

15.03.2020 12:14

Zamierzam zamówić drzwi zewnętrzne. Szukam producenta/salonu w Warszawie. Możliwie najbliżej Wilanowa.

# olo90

24.03.2020 22:19

Hej. Chyba najbliżej masz do salonu IMMER BESSER widziałem, że mają tam drzwi z Aluhaus my zamawialiśmy od tego producenta wiosną zeszłego roku ale w salonie Dawix na Tarchominie tam Ci trochę z Wilanowa daleko. Byliśmy ze znajomymi w IMMER BESSER na Bartyckiej 26. Tam jest stała wystawa budownictwa. Myślę, że pomogą Ci tak jak nam w Dawixie. Doradzili wszystko elegancko wytłumaczyli, językiem jak do laików, a nie specjalistów. Aluhaus to producent drzwi zewnętrznych z aluminium, już wcześniej ktoś mi mówił o tej firmie ale wtedy jeszcze nie planowaliśmy wymiany drzwi. Solidnie wykonana stolarka, bedziesz zadowolona.

lizawietta

11.05.2020 18:28

Olo dzięki za radę właśnie tam się udałam z męzem. W salonie Immer Besser zamówiliśmy drzwi z firmy Aluhaus model PAULUS + jedno naświetle boczne oraz aluminiowe elementy, jak pochwyt oraz numer domu. Zamontowano nam drzwi w piątek, wyglądają świetnie. Jeszcze raz dziękuję za namiar na ten salon.

REKLAMA

gynia

30.07.2020 09:12

Będziecie na pewno zadowoleni. Też mam drzwi tego producenta i świetnie się sprawują.

# martin89

07.08.2020 10:43

Ja mam ich drzwi i mogę ręczyć za jakość juz 5 lat je mamy. Do tego bardzo ładnie wyglądają, oczywiście jak dbasz :D

# sebastian_mucha

12.09.2020 17:49

Dobrze wiedzieć :) My czekamy na realizację zamówienia. Wybraliśmy drzwi LAR z linii Inox w odcieniu dąb bagienny. Będą nam pasować do okien i do dachu. Znajomy polecał mi firmę Aluhaus i mu zawierzyłem, co najlepsze dopiero po zamówieniu drzwi zacząłem szukać opinii o firmie, ale uspokoiłem się tylko bo znalazłem dużo pozytywnych opinii oraz zdjęcia innych realizacji. Żona znalazła nawet na Instagramie jakieś osoby co mają drzwi tej firmy i zapytała o wrażenia. Też wszyscy zadowoleni więc jesteśmy dobrej myśli.

REKLAMA

# arsien

22.09.2020 17:28

Te drzwi LAR z Aluhaus mamy w pracy u nas przy wejściu do biura. Faktycznie ładne, szczelne i co najważniejsze ciepłe drzwi. Jak kiedyś będę wymieniał to wezmę pod uwagę tego producenta.

# kamileq

02.11.2020 12:48

Byłem ostatnio na ich stronie, mają fajny wybór. Kolega mi polecał też, żebym sobie zobaczył ofertę Aluhaus. Czy mają dobry stosunek ceny do jakości?

# gucci

09.11.2020 22:03

Kamileq ja mega polecam. Nie znałem się za bardzo i nie byłem przekonany do drzwi aluminiowych, ale poczytałem sobie trochę artykułów na ten temat, sąsiad też doradzał bo sam ma i też mam z Aluhaus. Ja bylem pewien, że przy tak wysokiej jakości to te drzwi będą bardzo drogie, a tu miła niespodzianka. Jeszcze nam na porządny daszek zostało ;)

REKLAMA

# kamileq

11.11.2020 17:10

To dzięki za info. Chyba można im zaufać z tego co piszecie ;) Zamówię, będzie na Was :D

# gucci

08.12.2020 21:16

No i jak Kamileq? Masz już drzwi Aluhaus? Jak wrażenia? :)

# kamileq

10.12.2020 12:52

O widzisz! Zapomniałem żeby się Wam pochwalić :D Zamowiłem te drzwi Aluhaus konkretnie model Publius w odcieniu winchester + aluminiowe dodatki. Mają być montowane lada dzień. Super bo na Święta akurat będziemy mieć zamknięty temat.

REKLAMA

# pinkie

18.02.2021 11:13

Ciekawe opinie o tym Aluhaus, nie słyszałem o nich. Muszę sobie sprawdzić ofertę na necie.

# gosc0

10.03.2021 11:52

ciekawą ofertę ma firma gerde.pl

# mouva

16.04.2021 12:11

Wiecie co, dla mnie to się w głowie nie mieści, że wcześniej nie było wyboru - było źle, a dziś mamy go, a i tak nie wiemy, co kupić. To niesamowite. A ja uważam, że powinniście sprawdzić, co https://mikea.eu/ ma do zaoferowania. Moim zdaniem to będzie dla Was dobra możliwość.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni