Forum › Białołęka
Drożej w BOS-ie !!!!
# ciekawski 13.03.2005 11:01 |
|
Podobno za basen na BOS-ie, w soboty i niedziele (za bilety dla dorosłych) trzeba od lutego płacić drożej o 60 %???
Może to tylko ploty ??? Ze strony BOS zniknął stary cennik a nowego nie zamieścili. Wstydzą się tego czy co ?????? Kto wie jakie są ceny niech napisze !!! |
# Pracownik BOS-U 13.03.2005 19:05 |
|
Potwierdzam ceny pójdą w górę ale nie o 60%, tylko 43%. Więc niebędzie to duży skok i tak chodzą tam bogatsi. Bidoty i tak niestać i tak.
|
# monia 13.03.2005 22:47 |
|
43% to nie jest dużo - to bardzo dużo jak na jednorazową podwyżke;
a tak wogóle to np w weekend bilet jest droższy o 63% bo do tej pory kosztował 5,40 a teraz 8,60; poza tym była możliwość zakupu karnetu rodzinnego dla 2 osób a teraz już zlikidowana ta opcja została; a aqua aerobic jest droższy o 60 procent więc nie wiem gdzie tu 43% (chyba że bez Vatu -ale też nie chce być inaczej); powołują się na rozporządzenie Prezydenta Miasta st Warszawy nr 2201/2005 ale jeszcze nie udało mi się odnaleźć treści; może znieśli dotację z budżetu miasta i stąd te podwyżki; szerodowi pracownicy BOS milczą lub udzielają wymijających odpowiedzi; |
# Obywatel PL 13.03.2005 23:30 |
|
Nie wiem czy państwo wiedzą ale siłownia na bos-ie jest około 50 złotych droższa niż najlepsza siłownia w Warszawie ( według poważnych rankingów)
|
# PRLowiec 14.03.2005 17:17 |
|
Niestety ale pensje też są tutaj wysokie jakies 2400brutto mają na recepcji
|
# Obywatel PL 14.03.2005 22:38 |
|
No to jeszcze jedna informacja.Obecniewynajęcie całej sali gimnastycznej kosztuje ponad 250 złotych/h. Pamiętam czasy jak płaciło sie 150 a i to wydawało sie duzo...
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.