Forum › Białołęka
# ktos 01.02.2021 19:33 |
|
"Głównym atutem będzie dojazd..." jasne. Zapchanym tramwajem o ile uda się do niego wsiąść a później równie zapchanym metrem.
Ja do atutów dodałbym jeszcze pobliską linię wysokiego napięcia oraz przepompownię ścieków Nowodwory. Efekty dźwiękowe a w czasie burzy również wizualne połączone z nutą ściekowego aromatu. Natomiast w czasie letnich nocy uroczy hałas przejeżdżających "szlifierek" tudzież ścigaczy czy inne atrakcje dźwiękowe. Jednym słowem Panie, brać, nie wybrzydzać, kupować, spłacać całe życie, nie żałować ;) |
# grzesiek 02.02.2021 11:49 |
|
Tia,, dojazd po prostu super. Jak uruchomią tramwaj na Winnice, to na Mehoffera nikt już nie wsiądzie, zwłaszcza w 2kę w godzinach szczytu. 35 minut do centrum, a z centrum jeszcze kolejne 10-15 minut żeby dojść czy dojechać do pracy i wychodzi blisko godzinka. Cudowna przepompownia ścieków za oknem, a z balkonu można złapać się za kabel wysokiego napięcia i zjechać do pobliskiej Żabki, niczym Tango i Cash uciekający z więzienia :) A że Światowida będzie za niedługo 4-ro pasmowa, odpoczynek w tych ogrodach będzie wprost powiewem błogiego zapachu spalin i ryku silników z całych powracających z roboty Nowodworów. No i ta pętla tramwajowa pod oknem, na której można posłuchać cudownych dźwięków zawijających tramwajów. Rozmarzyłem się do tego stopnia, że nie wiem, czy jak najszybciej wykupić cały parter czy jednak ostatnie piętro.
|
# mmmieszkaniec 02.02.2021 16:35 |
|
...obok jest osiedle Tulipany. Zapach jest, ale inny. Plus to bliskość górki...Jak spadnie śnieg można zdążyć kilka razy zjechać;)
|
# Werka29 02.02.2021 17:59 |
|
Cała ta okolica jest spowita ciężkim, piżmowym zapachem z przepompowni ścieków Nowodwory.
|
# lutek 02.02.2021 18:22 |
|
szkoda ze nie napisali ze metrem dojazd do centrum szybciej a wogóle to powinno być przy metrze zgodnie z obietnicami Pani i Pana byłych i obecnych PREZYDENTOW warszawy
|
# Ortografia 02.02.2021 22:10 |
|
W OGÓLE słoik ortografia!!! Tłuk!
|
# Ortografia 02.02.2021 22:13 |
|
No jestem zmuszony dodać, że to do #lutka tłuka! Uwielbiam "wogóle" mam nadzieję, że zapamiętasz do końca życia!!!
|
# Pol 03.02.2021 02:07 |
|
Artykuł sponsorowany? Czyżby apartmęts obok linii wysokiego napięcia i przepompowni ścieków się nie sprzedawały?
|
# Werka29 03.02.2021 17:53 |
|
Potencjalni klienci odwiedzający inwestycję wpadają w działającą jak sole trzeźwiące chmurę ożywczej bryzy z Czajki albo przepompowni ścieków i zaraz ich nie ma.
|
# Adam222222 03.02.2021 20:29 |
|
Mieszkam prz Erazma od 20 ponad lat i kiedyś tak były uciążliwe zapachy z przepompowni, ale obecnie jest ok to nie te czasy że śmierdziało. Chyba jakiś zmasowany nalot malkontentów aby obniżyć wysokie ceny za m2. Hehe
|
# B.Zubrzycka 04.02.2021 07:39 |
|
Blok stoi przy bardzo ruchliwym skrzyżowaniu, obok pętli tramwajowej, przy linii wysokiego napięcia i obok przepompowni ścieków. Kumulacja jak w totka.
|
# LUZU 04.02.2021 12:03 |
|
#ktos napisał(a) 01.02.2021 19:33 "Głównym atutem będzie dojazd..." jasne. Zapchanym tramwajem o ile uda się do niego wsiąść a później równie zapchanym metrem. Ja do atutów dodałbym jeszcze pobliską linię wysokiego napięcia oraz przepompownię ścieków Nowodwory. Efekty dźwiękowe a w czasie burzy również wizualne połączone z nutą ściekowego aromatu. Natomiast w czasie letnich nocy uroczy hałas przejeżdżających "szlifierek" tudzież ścigaczy czy inne atrakcje dźwiękowe. Jednym słowem Panie, brać, nie wybrzydzać, kupować, spłacać całe życie, nie żałować ;) Słuchaj Cieciu... Ogólnie masz rację, ale od szlifierek się odp. Widać, że jesteś nieudacznikiem buszkraftowym, co ani na ścigu nie pojeździ ani z klamki nie postrzela. Na osiedlu na przeciwko tego amabudu taki sam malkontencik mieszka rudy mecenasik. Wszystko mu przeszkadza. |
# B.Zubrzycka 04.02.2021 13:11 |
|
#LUZU napisał(a) 04.02.2021 12:03 Słuchaj Cieciu... Ogólnie masz rację, ale od szlifierek się odp. Widać, że jesteś nieudacznikiem buszkraftowym, co ani na ścigu nie pojeździ ani z klamki nie postrzela. Na osiedlu na przeciwko tego amabudu taki sam malkontencik mieszka rudy mecenasik. Wszystko mu przeszkadza. Mam nadzieję, że twoja bezwartościowa egzystencja zakończy się na którymś drzewie. |
# LUZU 04.02.2021 13:36 |
|
#B.Zubrzycka napisał(a) 04.02.2021 13:11 Mam nadzieję, że twoja bezwartościowa egzystencja zakończy się na którymś drzewie. Zanim to nastąpi masz jak w banku w nocy pod oknami łututututu z moto z dedykacją ode mnie. Na wieś wracaj, skoro motocykle ci przeszkadzają w dzielnicy, w której mieszka już więcej osób niż w śródmieściu. |
# B.Zubrzycka 04.02.2021 13:40 |
|
#LUZU napisał(a) 04.02.2021 13:36 Zanim to nastąpi masz jak w banku w nocy pod oknami łututututu z moto z dedykacją ode mnie. Na wieś wracaj, skoro motocykle ci przeszkadzają w dzielnicy, w której mieszka już więcej osób niż w śródmieściu. Zanim to nastąpi, to dbaj o zdrowie, są ludzie potrzebujący twoich narządów. Oby jak najszybciej. |
# LUZU 04.02.2021 14:59 |
|
#B.Zubrzycka napisał(a) 04.02.2021 13:40 Zanim to nastąpi, to dbaj o zdrowie, są ludzie potrzebujący twoich narządów. Oby jak najszybciej. Ty też, np. zrób waginoplastyke, bo zanim tu przyjechałaś, to było tam pół lubelskiego. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.