REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Dobre opony całoroczne - jakie

# RadekMik

26.10.2021 08:53

Cześć!
Szukam dobrej jakości opon całorocznych, które przede wszystkim dobrze sprawdzą się zimą. Macie może dla mnie jakieś wskazówki w tym zakresie i co najważniejsze gdzie należy ich szukać, bo kupiłem pierwsze auto więc szczególnie śnieżyć i lodu na drodze się obawiam. Mam nadzieję, że w końcu znajdę odpowiednie do mojego Audi A3. Z góry dzięki za informacje, szczególnie od tych doświadczonych kierowców którzy już nie jedną wymianę mają za sobą.

# TomaszK

26.10.2021 11:15

W mojej ocenie jak najbardziej warto właśnie rozejrzeć się po opiniach w sieci i rankingach, żeby wybrać jak najlepiej i móc codziennie jeździć w pełni bezpiecznie. Tym bardziej zimą kiedy warunki atmosferyczne nie są dla nas uprzejme. Ja na przykład polecam sprawdzić Kleber Quadraxer 2 http://wulkanista.pl/kleber-quadraxer-2/ bo to model z klasy średniej, który oferuje naprawdę dobre osiągi i jest dostępny według mnie w całkiem dobrej cenie. Pozdrawiam!

gu-gusia

26.10.2021 14:23

Na pewno nie ma co oszczędzać. Opony są bardzo ważne.

REKLAMA

# Rynoss

28.10.2021 09:03

Ja mam Kleberem Quadraxer 2, które właśnie udało mi się znaleźć właśnie z artykułu http://wulkanista.pl/kleber-quadraxer-2/ i też się zdecydowałem, kiedy zmieniałem auto bo jednak w Polsce warunki są naprawdę zmienne i dobre opony przy częstej jeździe to podstawa. Poza tym oferuje naprawdę dobre osiągi i są dostępne w dość dobrych cenach bo to nie jest najwyższa półka cenowa, także na pewno znajdziesz odpowiednie ;)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni