Do Admina Forum
Kotka 10.11.2003 22:47 |
|
Proponuję usunąć wątek "Ranking mieszkańców Białołęki". Jakiś miły żartowniś znów usiłuje wymusić na wszystkich używanie stałego nicka.
|
Kotka 10.11.2003 22:52 |
|
Jak również wątek "rowerek".
|
Alf 11.11.2003 13:04 |
|
Dołączam się z kilkoma pomysłami:
- z uwagi na stałe wybryki naszego lokalnego mini-Urbana nick Gonzo (podszywanie sie pod innych, kanibalizacja dyskusji) proponuję wymusić na forum obowiazkowe logowanie się. - jeśli obowiązek logowania się nie przejdzie, to może warto wyświetlać nr IP komputera, z którego poszedł post? W takim przypadku Gonzo będzie widoczny jak na tacy. |
historyk 11.11.2003 13:54 |
|
Jestem za- albo IP albo logowanie.. Inaczej zmarnujemy to co nam się udało tu razem stworzyć (pomijam pewne patologie- vide Wyborca, który przygotował grunt pod to co jest teraz)
|
Gonzo 11.11.2003 17:16 |
|
Jestem zdecydowanie ZA, choć bardzo, bardzo, bardzo wolę prezentowanie IP !!! :)
... a co do tego, kto się pod kogo podszywał, to nie będę wytykał palcami, ale wygląda mi na to, że wiele wspólnego z tym wszystkim ma ten wynalazek człekoształtny imieniem Alf ! (pięknym za nadobne - o ile wogóle zrozumiesz prostaczku :)) |
# sexi Gonzo 11.11.2003 17:30 |
|
A tak w ogóle to ide na cybersexik, bo mam już tego dosyć.
GONZO |
Gonzo 11.11.2003 17:53 |
|
Proponuję poprostu ignorować durnia, jak widać powyżej nie przestaje i dalej niszczy to forum. Tak naprawdę przykre jest to, że są wśród nas takie padalce :)
|
# Gonzo :-( 11.11.2003 18:06 |
|
już wróciłem z sexczata, widze że jakiś dureń się już za mnie podszywał o 17:53, zalogował się jako Gonzo na stałe i udaje mnie już kilka dni. Ale gamoń. Bojkotujmy go.
Pozdrawiam, Prawdziwy Gonzo |
Gonzo 11.11.2003 18:12 |
|
Co więcej, zdaje mi się, co widać z postu sexiGonza, że to jest właśnie Alf. Jakiś tam ludek, pewnie ze wsi zabitej dechami, który trafił na naszą Białołękę i robi raban na naszym forum, a parę osób z nas mieszka tu przecież od urodzenia. Od momentu pojawienia się tego głupka, analizowałem posty i wiecie co? Paru z was znam bardzo dobrze, a z paroma mamy wspólnych znajomych. Jaki ten świat mały :)
|
Alf 11.11.2003 22:16 |
|
Sądząc z nerwowej reakcji tego biednego człowieka, pomysł jest chyba dobry :-)
|
jotes 12.11.2003 00:56 |
|
A może by tak zakończyć tę wojenkę i wrócić do normalności - czyli do kulturalnej, jak to onegdaj bywało, wymiany poglądów i informacji.
Gonzo co Ty na to? Alf a Ty potrafisz stonować swoje wypowiedzi? |
Gonzo 12.11.2003 09:07 |
|
Nie bardzo rozumiem, dlaczego to do mnie z tym się zwracasz, to nie ten adres. Zwróć się do gostka, który jest przyczyną tego zamieszania ! Jak uwaznie czytasz to forum, to zapewne wiesz, że po pierwsze
- nigdy nie podpisywałem się za kogoś, po drugie - od momentu pojawienia się tej padaki na forum, zawsze się loguję, żeby być rozpoznawalnym, po trzecie - to ten głupek podpisuje się nickami tymczasowymi w nazwie z moim nickiem ! TAKŻE NA POCZĄTEK PROPONUJĘ WYSNUĆ WNIOSKI, KTO JEST TYM MĄDRALĄ ! Wcześniej przedstawiłem swoje typy, ale może wy macie lepsze ... ? |
Gonzo 12.11.2003 15:17 |
|
Jak widzisz po otwartych nowych tematach, zdaje się, że nie mamy szans na normalność, zobaczymy, kiedy mu się ten kretynizm znudzi ... :)
|
Alf 12.11.2003 15:47 |
|
@jotes,
Ja potrafię stonować swoje wypowiedzi. Po prostu mam silne podejrzenie, że to podszywanie się to jednak jest w wykonaniu Gonzo, widać to po stylu i ogólnie niskiej kulturze wypowiedzi. Moim zdaniem bez techniki tu sobie nie poradzimy, wysłałem prośbę do redakcji Echa, aby się zajęli tym, co się dzieje na forum. |
Kotka 12.11.2003 16:45 |
|
Myślę, że najlepiej będzie ignorować wypowiedzi osoby, która sieje ferment, i usiłować prowadzić normalne dyskusje.
Uważam też, że jeżeli ktoś ma jakiekolwiek "ale" do któregokolwiek Forumowicza, to powinien to sobie z nim wyjaśnić w sposób kulturalny, najlepiej w osobnym wątku pod stałym nickiem, ewentualnie nawrzucac mu poza Forum. |
# Duśka 12.11.2003 17:52 |
|
Dawno już proponowałam obojętność wobec wypowiedzi nas denerwujących. Nie dajcie się wciągać w dyskusje, bo o to właśnie chodzi takim osobom. Proponuję omijać je jakby ich nie było. Co wy na to ? Duśka
|
Alf 13.11.2003 12:19 |
|
Tak, padalce można omijać.
Ale lepiej je wybić, stąd prośba, abyście też wsparli pomysł o wymuszone logowanie i prezentację nr IP komputera, to ograniczy ich pole działania. |
# dekoracje ślubne 26.09.2016 21:49 |
|
myślę że to dobry pomysł
_________________ http://www.eden-florystyka.pl/ |
LINKI SPONSOROWANE