Forum › Białołęka
dlaczego?
# Duśka 01.04.2003 09:26 |
|
Kochani! Zgroza! Podobno nasze forum z przyczyn obiektywnych ma być zamknięte i pozostawią tylko papierową gazetkę Białołęki? Jak sobie teraz będziemy gadać?Co Wy na to? Duśka.
|
# lidka 01.04.2003 09:31 |
|
czy to jest wiadomość z 1 kwietnia!
|
Tom 01.04.2003 09:37 |
|
A co gorsze Pani w autobusie powiedziała, że dzisiaj będzie piketa, która ma poprzeć zamknięcie również papierowej gazetki ponieważ przez tą gazetę to same nieszczęścia np. wyszła na jaw afera z radnym Pojezierskim, który za "swoje" pieniądze zbudował dom i nie chce w nim mieszkać.
Pzdr. |
# anty1kwietnia 01.04.2003 09:45 |
|
odłóżmu dysputę do jutra może?
|
# aza 01.04.2003 09:56 |
|
kuj zelazo poki gorace
|
# Rozsądek 01.04.2003 10:28 |
|
Co to są obiektywne przyczyny ? Bo ja z przyczyn obiektywnych (tylko mi znanych) mogę się wkurzyć i wtedy to....... nie wiem, co będzie.
|
# Basia 01.04.2003 11:37 |
|
Jeśli chodzi to zamknięcie forum to już były przestoje z "przyczyn niezależnych". I ile fajnych wpisów zniknęło :(
|
# superman 01.04.2003 13:24 |
|
hej nie przejmujcie się, na pewno o tym nie wie jeszcze ani piotrek ani historyk :-)))))), nie sądzę żeby na to pozwolili :-)
|
# Duśka 02.04.2003 15:07 |
|
Kochani! Widzę, że mój żart primaaprilisowy jednak Was trochę poruszył. A swoją drogą, gdyby chcieli nam tak naprawdę zamknąć forum to co byśmy zrobili? Pozdrawiam i dziękuję za zabawę. Ukłony dla "lidki" i "anty1kwietniowca". Duśka
|
# aza 02.04.2003 15:13 |
|
haha, a ja z adminem strony osiedlowej uknulismy zarcik - ja napisalam post, ze NKWD (Nasz Kochany Wspanialy Developer) domaga sie zaprzestania uprawiania propagandy majacej na celu oczernienie developera w oczach przyszlych potencjalnych klientow, inaczej doprowadza do likwidacji wszystkich nieoficjalnych stron osiedli NKWD.
A o godz 11 z hakiem forum opustoszalo, zniknely wiadomosci i pojawil sie napis "forum zamknieto" :))) CHoc wszyscy (mniemam) wiedzieli ze to zart, aczkolwiek przez godzine, gdy forum nie dzialalo byli bardzo zli :))) |
# Basia 03.04.2003 10:37 |
|
A jaka do tego była śmieszna dyskusja :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.