REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Dlaczego Jacek Kaznowski kłamie?

# zaskoczony

22.09.2005 09:17

To nieprawda, że JK organizujac swoje koncerty nie wydawał gminnych pieniędzy. Dlaczego PO firmuje kłamstwo w jego materiale wyborczym w "Echo Białołęki"
Owszem, zdobywał sponsorów i oni pokrywali część kosztów, ale dofinansowanie z pieniędzy budżetowych też miały miejsce.

# Piotr z Dąbrówki W.

22.09.2005 09:23

A dlaczego ty kłamiesz ? Czarna kampania wyborcza pewnej partii ?
"My dotrzymujemy słowa" - kto to powiedział i dlaczego kłamie.
Gdzie jest Most Północny ?
Lepiej odpowiedz sobie na to pytanie.

# zaskoczony

22.09.2005 09:27

Agitatorze, sprawdź fakty, zamiast w ciemno ufać ludziom teoretycznie kryształowym. Jacek Kaznowski ma fioła na punkcie wielkiej kultury, zorganizował na Białołece wspaniałe koncerty i chwała mu za to, ale dlaczego kłamie? Przecież to żaden wstyd, że do tych koncertów dolożono z pieniędzy publicznych. Mecenat jest sprawą całkowicie normalną i zgodna z prawem. Kłamstwo nie uchodzi kandydatowi na posła.

REKLAMA

# Piotr z Dąbrówki W.

22.09.2005 09:32

Agitatorze ?? Wyrażanie swoich poglądów to agitacja ?? :(
Dobrze, że chociaż zauważyłeś, że Jacek Kaznowski "zorganizował na Białołece wspaniałe koncerty i chwała mu za to".
Jak jest z tym dofinansowaniem to najpierw sprawdź potem pisz i przeczytaj dobrze ulotkę wyborczą.

# zaskoczony

22.09.2005 09:41

Nie widziałem ulotki wyborczej, czytam artykuł-wywiad. Chyba sam ze sobą go przeprowadził, wystarczy przeczytac pierwsze pytanie.
Ale do rzeczy:
cytat:
"Nigdy nie wydawałem gminnych pieniędzy! Koncerty, które dedy-kowałem mieszkańcom Białołęki były wydarzeniami ogólnodostępnymi - co prawda kosztownymi, lecz finansowanymi przez sponsorów."
W pierwszym zdaniu pan JK mija się z prawdą.

# Też Jacek

22.09.2005 09:57

Dofinansowanie przez Jacka cwaniaczka miało różne tła. Niby dawali sponsorzy (tak zwane bajki różne ) a dofinansowywała Gmina w tak zwanych kombinacjach.Występ w kościele -to pod pozorem zapłacenia za oświetlenie (np 10 000 zł )przez działki kulturalne (budżet ) itd.Za te pieniądzę organizator Kaznowski mógły oświetlić całą BIałółękę.Kropidło Głódzia płacą wszyscy podatnicy -a to przez wykonawcę ,dofinansowanie przedsiewzięć pod szczytnym hasłem zabytki itd. Kiedy przyjdą i poświęcą za friko ?-oto jest pytanie ?

REKLAMA

# Biedronka

22.09.2005 20:28

Poza tym bezposrednio szły pieniądzę z Budzteu Gminy Białołeka.Wydział finansowy i Smoczyński wiedzą o tym dokładnie
Poza tym przełożenie na banki było związane z tym ze Kaznowski
organizował kampanie prezydecka Gronkiewiczowej.No i teraz dwaj przyjaciele od interesów na Białołece wzajemnie sie wspierająSmoczyński poprze Kaznowskiego,a Kaznowski skorumpowanego Smoczyńskiego uchroni przed Kaczorem.Mam nadzieję że młodzi działacze PO nie dadzą się chłopakom wmanewrowac w to piekiełko.I załatwia chłopaków za rok
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą