Forum › Bemowo
# adamb 14.10.2016 14:38 |
|
najbardziej lubię te imprezy rycerskie na Fortach Bema...poza tym warto je lepiej rozreklamować na Bemowie i Bielanach bo zwykle jak pytam ludzi na Chomiczówce to nic o tym nie wiedzą bo po prostu brak informacji w postaci plakatów!
|
# gryzu 14.10.2016 16:06 |
|
Ja najbardziej to lubię te imprezy z kolegami ..... ,
disco polo zupełnie jest nam niepotrzebne a wręcz hamuje rozwój libacji, a okolicznym wróblom też coś się dostanie . |
# Że co? - Że Źnik... 15.10.2016 23:19 |
|
Mięsne Granie?
|
# kem 17.10.2016 15:03 |
|
Okoliczni mieszkańcy raczej nie chcą sądząc po ich reakcjach, po co więc ich unieszczęśliwiać? Na Lotnisku chyba było lepiej.
|
# eddede 17.10.2016 15:28 |
|
Nie owijajmy w bawełnę, kto słucha DISCO POLO, chyba nie jest tajemnicą, że patologia, prostactwo i kryminał.
|
# asai17 18.10.2016 09:28 |
|
Dzień dobry,
mieszkańcy z okolic Lotniska też tego nie chcą na lotnisku, więc po co ich unieszczęśliwiać. Wystarczy im aeroklub i auto moto klub. |
# Lubię Mozarta 18.10.2016 16:56 |
|
Idealnym miejscem na koncert disco polo jest koński targ w Skaryszewie lub plac targowy w Siedlcach, a nie Fort Bema. Ludność prowincjonalna która przeprowadziła się do Warszawy nie powinna tu kontynuować swoich prymitywnych rozrywek, lecz przejść na wyższy wielkomiejski poziom.
|
# zjelonek 20.10.2016 08:39 |
|
Jako mieszkaniec Jelonek dziękuję za przeniesienie hałaśliwych imprez z amfiteatru w "Parku Górczewska" gdziekolwiek indziej , byle dalej.
a mieszkańcom bloków ( o , przepraszam , apartamentowców ) wokół fortu współczuje , chociaż zapewne są one lepiej niż bloki na Jelonkach wygłuszone i z wymuszona wentylacja , tak że nie ma konieczności otwierania okien. Władzom dzielnicy proponuję rozdawanie stoperów do uszu dla dzieci ma placu zabaw w dniach "koncertów" |
# Mattar 12.11.2019 22:24 |
|
Nie chcę być egoistką, ale szczerze, to szlag mnie trafia, jak po tygodniu pracy jadę do Fortu Bema odpocząć na zielonej trawce, a okazuje się, że akurat jest tam głośna impreza. No po prostu wrrrr....
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.