REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

Dieta pudełkowa

Nunek

17.02.2020 02:13

Szukam dobrego cateringu dietetycznego i trafiłem na taką porównywarkę http://napudelkach.pl/dieta-pudelkowa-warszawa/wszystkie?page=1&deliveryCity=warszawa Widzę, że dużo jest możliwości wyboru. Mnie interesuje dieta ketogeniczna. Chciałbym wypróbować, ale samemu w domu, to nie ma szans, żebym to pichcił, liczył i kombinował.

# FitWOLF

20.02.2020 09:35

Fitness Catering ma i Keto i Pre-keto. Byłem polecam ale sama dieta ciężka

# Leszek87

24.07.2020 10:17

własnie jestem w trakcie testowania cateringów z Warszawy, i jak do tond największe wrażenie zrobił na mnie ChefBox, podbił moje kubki smakowe ale i również portfel. Ich Dieta domowa jest idealna dla osób które nie mają czasu gotować. Polecam serdecznie https://chefbox.pl/nasze-menu/dieta-domowa/ , Pozdrawiam!

REKLAMA

# gość

03.08.2020 13:06

ja zamawiam pudelka od wygodnadieta, maja spoko dania, duzy wybor jesli chodzi o diety i kalorycznosc.

# Anonim

10.10.2020 23:43

Ja też zamawiam od Wygodnadieta.pl. Bardzo mi odpowiada ta forma bo jestem bardzo zabiegana nie mam kiedy zjeść normalny posiłek a firma traktuje każdego klienta bardzo indywidualnie co czyni że czujesz się wyjątkowo traktowany, a ja lubię być tak traktowana :)

# Moleska

18.10.2020 23:08

A mi udało się już zrzucić ponad 10kg z pomocą diety od Sport Food na 1800kcal, no i oczywiście moje zaangażowanie sportowe. Natomiast bez takiego wsparcia raczej po kilku dniach już nie chciałoby mi się gotować i wszystkiego liczyć. Tak mam posiłki na cały dzień, nie chodzę głody i mam dużo więcej chęci do aktywnego działania :)

REKLAMA

# Anonim

29.10.2020 00:20

W Wygodnadieta.pl jest tak, że wybierasz odpowiednią dietę dla siebie kaloryczność można skorzystać z pomocy dietetyka jeśli jest potrzeba. A posiłki są naprawdę pyszne i syte.

# Kamcia

04.11.2020 12:49

Jak widzę nie tylko ja korzystam z wygodnadieta.pl :) W moim indywidualnym przypadku konsultacja z dietetykiem przeważyła szalę na stronę tej firmy. Odpowiednie dopasowanie kaloryczności do moich problemów zdrowotnych było kluczowym zagadnieniem, aby dieta była skuteczna! a reszta to już dodatkowe bonusy jak smak, wygląd, jedzenie zawsze na czas itd.... można wymieniać i wymieniać.

# Anonim

29.11.2020 15:30

Wg mnie najlepsza dieta pudełkowa to wygodnadieta.pl. Bardzo dobre bardzo syte. Można sobie dopasować kalorie pod siebie

REKLAMA

# Anonim

30.11.2020 10:04

Super w wygodną dieta.pl jest to że można wszystko dopasować pod siebie i wszystko na bieżąco kontrolować.

# Anonim

18.12.2020 19:57

Wg mnie najlepsza dieta pudełkowa to ta od Wygodnej diety. Szybko smacznie i zdrowo.

# gość

30.12.2020 22:27

Ja bardzit lubię i oczywiście polecam diety z wygodnadieta.pl.
Jest super pod każdym względem.

REKLAMA

Kamila333

01.05.2021 14:41

hej wszystkim ! Ostatnio zainteresowałam się tematem witarianizmu, i jestem pod wielkim wrażeniem efektów. Zgłębiając temat trafiłam na nich https://www.odmladzanienasurowo.com/ i powiem szczerze że są niesamowici, nie wiem czy wytrwałabym tak długo odżywiając się w ten sposób... choć przyznam że niektóre potrawy wyglądają zaskakująco apetycznie - oglądałam filmik z pytania na śniadanie :) co sądzicie o takim stylu życia?Ktoś w ogóle próbował tej diety?

# EDYTA.ANNA

13.11.2022 22:57

Nunek napisał 17.02.2020 02:13
Szukam dobrego cateringu dietetycznego i trafiłem na taką porównywarkę http://napudelkach.pl/dieta-pudelkowa-warszawa/wszystkie?page=1&deliveryCity=warszawa Widzę, że dużo jest możliwości wyboru. Mnie interesuje dieta ketogeniczna. Chciałbym wypróbować, ale samemu w domu, to nie ma szans, żebym to pichcił, liczył i kombinował.

Ja polecam dietę KETO z diety pudełkowej ntfy. Sprawdziłam ostatnio i naprawdę fajne, smaczne dania i spory wybór. Dopiero początki a już czuję się znacznie lepiej. Jakby ktoś chciał sprawdzić a również nie miał czasu czy ochoty samemu gotować i liczyć kalorie to podsyłam kod rabatowy do NTFY: kul107648
Ja polecam tą dietę z całego serca :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA