REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Dekoder CANAŁ+

# mors

30.08.2002 21:42

Po południu "przychodzi baba do" ... domu i oznajmia "Opłaca Pan regularnie abonament TV, dlatego wygrał Pan w ramach promocji dekoder CANAŁ+ na roczne bezpłatne użytkowanie". Mam konto w banku, stałe zlecenie więc sie zgadza. Spisujemy umowę, czytam pobieżnie bo jutro zaczynam urlop i wyjeżdżam na miesiąc. Pogoda świetna itd. Powrót z urlopu i rachunek od C+ na 94,- abonament za dwa m-ce. Czytam dokładnie umowe faktycznie, bezpłatna jest tylko "Opłata Aktywacyjna i Kaucja", Abonament płatny. Piszę ku przestrodze bo człowiek się uczy na błędach, dobrze jak na innych, a nie na swoich. Swoją drogą dystrybutor też chce pare groszy zarobić bo takie czasy przyszły, wygrywa ten kto przekręci drugiego.

# Alf

31.08.2002 12:26

Do mnie też przyszedł taki "dystrybutorek" ale na moje pytanie gdzie jest haczyk uczciwie powiedział, że jest jednak abonament.
Jakby nie było, płatną TV miałem w zyciu 3 razy:
- C+ analog
- C+ Cyfra
- HBO
i z wszystkich zrezygnowałem, bo to nonsens, nic tam nie ma.
Jesli w HBO za 30 PLN / m-c leci Seksmisja i inne hity z darmowej TV, to ja juz wole zwykly kabel Aster City

# blebleble

04.10.2002 22:49

a Aster City na lewusa za darmo co?

REKLAMA

# Alf

06.10.2002 14:14

???

ZiziKam

20.04.2020 11:08

A może szare szafki? Co myślicie? Podpatrzyłam wpis o http://http://blog.mirjan24.pl/jakie-meble-kuchenne-beda-modne-w-2020-roku i przyznam, że faktycznie biel trochę już mi się opatrzyła, a szarość jest bardzo interesującą propozycją.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni