Darmowy hosting bez reklam
imie 17.11.2015 13:16 |
|
darmowy hosting stron z php i MySQL bez reklam - www.5v.pl
* brak ograniczeń transferu * można podpiąć własną(!) domenę * brak reklam(!) czy podpisów w stopce ... i wiele ciekawych innych opcji. Ja polecam :) |
# porka 12.08.2016 22:23 |
|
Porządny hosting nie musi być od razu specjalnie drogi, a ładowanie się w darmowe serwery to totalna bzdura.
Dobre dzielone konto macie np. w Firehost, działa pierwsza klasa, jest stabilne, niezawodne, nie sprawia problemów. A czego można się spodziewać po darmowym? Zresztą - tam na Firehost macie przecież normalnie darmowe testowanie. |
# kserus 07.09.2016 16:21 |
|
KOnto dzielone w Hekko. Zapłaciłem z kodem rabatowym 40 za 100 GB transferu, za cały rok i dali mi domenę w cenie. Nie ma co się nakręcać na znane serwery, bo pod względem jakościowym macie tam prawdziwą katastrofę - nie ma mowy o normalnym supporcie, za to jest mowa o ciągłych problemach.
|
# kokone 10.10.2016 16:02 |
|
Pakiet w hekko kosztuje 80 zł z domeną. Nie rozumiem jaki jest sens przy takich kwotach stawiać darmowe konta hostingowe, skoro wiadomo, że to absolutnie żadnej jakości nie przyniesie. Widzicie w tym sens? Poważnie pytam...
|
# jakson 05.01.2017 16:07 |
|
Albo nawet w Hekko lepiej wziąć ten wyższy pakiet, bo w nim dają jeszcze na dokładkę certyfikat - domena również w tym jest. tak więc chyba ładowanie się w byle jakie usługi mija się z celem. Po prostu dopasujcie sobie coś odpowiedniego pod siebie i tyle...
|
# hadoko 13.03.2017 16:32 |
|
Kupiłem zgodnie z tym co napisaliście. Konto na Hekko z domeną wyszło mnie 40 zł za pierwszy rok. Użyłem tego kody rabatowego, o którym pisaliście. Jest na logu - działa, aktualny.
|
vega195 20.04.2017 13:22 |
|
Także nie widzę większego sensu ładowania się w darmowe serwery, zwłaszcza przy tak niskich cenach za płatne - to koszt rzędu kilkudziesięciu zł na rok, czyli tyle, co nic, a w zamian dostajemy niezawodny, wydajny hosting ze sporą pojemnością i transferem. Sprawdźcie sobie hosting od https://www.cal.pl - można go przetestować przed zakupem, sprawdzić wydajność, także nie trzeba brać go w ciemno.
|
# majkelsk 20.04.2017 16:05 |
|
Hekko masz małym kosztem, a z dobrymi parametrami i solidnym supportem. Kwestia jedynie taka, czego dokładnie potrzebujecie, jakich parametrów. Nasze doświadczenia pokazują, że i tak połowy pakietów hostingowych się nie wykorzystuje, więc nie ma co szaleć.
|
# kiskon 08.05.2017 16:25 |
|
Hekko działa pierwsza klasa już od lat - jest to niezawodny serwer, który robi naprawdę dosyć dużą różnicę. Jestesmy na nim od kilku lat - kasa bardzo mała, a jednak sama usługa zdecydowanie niezawodna. Plusów można wymienić wiele, ale przede wszystkim chodzi tutaj o support i uptime.
|
# baters 23.05.2017 16:24 |
|
Czy przy cenie na poziomie kilkudziesięciu złotych za rok, jest sens w ogóle zastanawiać się na darmowymi serwerami? Róbcie jak uważacie, ale moim zdaniem to jest fatalny pomysł. Starajcie się rozwiązania dopasować tak, aby wszystko wam sensownie działało. Tak - też sugeruję Hekko. Kwestia odpalenia sobie okresu testowego.
|
# truter 24.05.2017 16:29 |
|
Mam bardzo podobne podejście do tematu.
Lepiej zapłacić tych kilka dyszek rocznie i mieć święty spokój, niż ładować się w jakieś dziwne darmówki, które przecież będą gwarancją problemów. Po co to wam? |
# jaktos 02.06.2017 16:03 |
|
Najlepiej używajcie kodu rabatowego Hekko. Taniej tego nie ogarniecie - o ile mowa o solidnych serwerach. Ten serwer macie pod wiele serwisów. W sensie - nawet na naprawdę małym koncie bez większych problemów postawicie tam kilka stronek. Nawet takich z ruchem.
|
# pawelbarski 28.06.2017 16:01 |
|
A masz ten kod rabatowy na hekko? Szukałem w necie i nie widzę nigdzie niczego aktualnego. Gdzie coś takiego dostanę? Pasowałoby to załatwić dwa razy taniej :-)
|
# JneKarol 20.07.2017 19:14 |
|
Jak hosting jest darmowy to nie ma co liczyć, że bedzie dobry. Lepiej zapłacić a mieć pewność, że stronka będzie działa i nic złego nie będzie się z nią działo. W Hekko mają już hostingi od 5 zł na miesiac, zobaczcie sobie ich oferte.
|
# gosters 26.07.2017 15:46 |
|
Nie ma sensu żadna darmowa usługa - chyba że zamierzacie uczyć się infy.
Dużo lepiej postawić na normalne konto hostingowe, płatne, to przecież dosłownie kilka dyszek rocznie. Czy nie lepiej postawić na tego typu usługi? Zresztą - przecież odpalenie testu i sprawdzenie serwera nie jest specjalnym problemem, prawda? |
# KarolWojcikk 14.08.2017 11:03 |
|
Jak coś jest darmowe, to raczej działać dobrze nie będzie. Lepiej zapłacić i miec pewność, że strona będzie zawsze działała. W Hekko mają tanie hostingi, nawet juz takie od 5 zł, zapoznajcie się z ich ofertą.
|
# Gregor_K 27.08.2017 22:25 |
|
Tak jak Karol napisał, nie zawsze darmowy hosting spełni nasze oczekiwania. Fajną opcję wprowadziło teraz Home - okresowa promka na darmowy hosting - do końca roku można testować za free. Jednocześnie jest konkurs - dzielisz się swoimi uwagami/wrażeniami na forum i masz do wygrania 2000 zł na usługi albo biznes hosting na 2 lata za darmo. Więcej info tutaj: https://beta.home.pl/testuj/#testuj
Dobra okazja na start imo Pozdrawiam, Grzegorz |
# szmata szeptana 28.08.2017 10:23 |
|
Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować. |
# pokado 23.10.2017 16:05 |
|
Konto na Hekko wyjdzie kilkadziesiąt złotych w pierwszym roku.
Naprawdę nie ma sensu dla takich oszczędności stawiać cokolwiek na darmowej usłudze. To kompletnie nic nie daje. Stawiajcie strony na pewniakach, na solidnych serwerach. Wtedy wszystko będzie ok. |
# Maspert 24.10.2017 20:28 |
|
Nie polecam nikomu to syf najgorszy
|
# marian 29.12.2021 11:48 |
|
O darmowe jest obecnie bardzo ciężko, ale np. https://hostingowy.top/ranking/hostinghouse-pl/ to koszt z 20-30zł rocznie, sprawdź też inne w https://hostingowy.top/ hostingów.
|
LINKI SPONSOROWANE