REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# roko

19.11.2015 15:13

Przecież te całę "Białołęka jest kobietą" to przybudówka skompromitowanego burmistrza Jaworskiego! Ale budują szalupę ratunkową, obłuda i zakłamanie!

# Szpak z ZB

19.11.2015 15:16

O proszę i udało się jakoś salę znaleźć, a na sesję rady nie można było przez 3 miesiące! Burmistrz Jaworski to Himalaje zakłamania i dezinformacji. Co on myśli, że my tego nie wiemy.

# k 100

19.11.2015 15:17

Więcej się tam gada o polityce i o tym jak dobre jest PO i Białołękę zbaw Jaworski niż ćwiczy.

REKLAMA

# wyborca

19.11.2015 15:19

A my wnioskowaliśmy o taką salę i nie dostaliśmy. Ale jak jesteś w układzie politycznym to można wszystko! Nigdy więcej nie zagłosuję w wyborach samorządowych na partię, tylko lokalne komitety i znani ludzie.

# kasa i czas

19.11.2015 15:19

a po co to komu strata czasu i pieniędzy

# 35M

20.11.2015 08:24

Judo Lemur - komercja na całego, moje dzieciaki tam chodziły, w wyciąganiu kasy są dobrzy, bluzy, kimona, kurtki... marketing maja opanowany perfekcyjnie

REKLAMA

# Violetta B

20.11.2015 09:44

Hej, ja byłam na samoobronie z Białołęka jest kobietą na Tarchominie, nie padło tam ani słowo o burmistrzu Jaworskim czy Platformie Obywatelskiej. Więc nie wiem o co chodzi. Bardzo fajne były te zajęcia i super, że dziewczyny tak sie angażują i poświęcają swój czas

# po samoobronie

20.11.2015 10:50

chyba Was tu podstawili! mam nadzieję, że chociaż dobrze Wam płacą za pisanie tych bzdur! byłam na tych zajęciach, a moja koleżanka dzień wcześniej! były świetne! i nikt słowem nie wspominał o jakiejś polityce! panuje dobra i ciepła atmosfera, wszystkie są dla siebie życzliwe i pomocne. Rozumiem różne frustracje, ale ludzie...miejcie choć odrobinę klasy i nie piszcie bzdur o fajnej inicjatywie. liczę na więcej i czekam na falę hejtu :)

# cinek

20.11.2015 11:00

Winny się tłumaczy? :)

REKLAMA

# zadowolona ze spotkania

23.11.2015 12:26

Super dziewczyny :) Byłam i dziękuję bardzo za mile spędzony czas. Powiem, że nawet z ust dziewczyn z BJK nie pało słowo Platforma Obywatelska, burmistrz Jaworski czy w ogóle samorząd. Wiec na serio nie wiem o co to czepianie się tak wspaniałej inicjatywy i podpinanie jej pod polityke, jak ona nie ma nic wspólnego z polityką

# jarząbek

23.11.2015 12:44

I nieprawda, że dach przeciekał, zwłaszcza, że prawie wcale nie padało! Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu!

# Dżaga

26.11.2015 13:45

święte słowa!
#po samoobronie napisał(a) 20.11.2015 10:50
chyba Was tu podstawili! mam nadzieję, że chociaż dobrze Wam płacą za pisanie tych bzdur! byłam na tych zajęciach, a moja koleżanka dzień wcześniej! były świetne! i nikt słowem nie wspominał o jakiejś polityce! panuje dobra i ciepła atmosfera, wszystkie są dla siebie życzliwe i pomocne. Rozumiem różne frustracje, ale ludzie...miejcie choć odrobinę klasy i nie piszcie bzdur o fajnej inicjatywie. liczę na więcej i czekam na falę hejtu :)

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy