Forum › Białołęka
# roko 19.11.2015 15:13 |
|
Przecież te całę "Białołęka jest kobietą" to przybudówka skompromitowanego burmistrza Jaworskiego! Ale budują szalupę ratunkową, obłuda i zakłamanie!
|
# Szpak z ZB 19.11.2015 15:16 |
|
O proszę i udało się jakoś salę znaleźć, a na sesję rady nie można było przez 3 miesiące! Burmistrz Jaworski to Himalaje zakłamania i dezinformacji. Co on myśli, że my tego nie wiemy.
|
# k 100 19.11.2015 15:17 |
|
Więcej się tam gada o polityce i o tym jak dobre jest PO i Białołękę zbaw Jaworski niż ćwiczy.
|
# wyborca 19.11.2015 15:19 |
|
A my wnioskowaliśmy o taką salę i nie dostaliśmy. Ale jak jesteś w układzie politycznym to można wszystko! Nigdy więcej nie zagłosuję w wyborach samorządowych na partię, tylko lokalne komitety i znani ludzie.
|
# kasa i czas 19.11.2015 15:19 |
|
a po co to komu strata czasu i pieniędzy
|
# 35M 20.11.2015 08:24 |
|
Judo Lemur - komercja na całego, moje dzieciaki tam chodziły, w wyciąganiu kasy są dobrzy, bluzy, kimona, kurtki... marketing maja opanowany perfekcyjnie
|
# Violetta B 20.11.2015 09:44 |
|
Hej, ja byłam na samoobronie z Białołęka jest kobietą na Tarchominie, nie padło tam ani słowo o burmistrzu Jaworskim czy Platformie Obywatelskiej. Więc nie wiem o co chodzi. Bardzo fajne były te zajęcia i super, że dziewczyny tak sie angażują i poświęcają swój czas
|
# po samoobronie 20.11.2015 10:50 |
|
chyba Was tu podstawili! mam nadzieję, że chociaż dobrze Wam płacą za pisanie tych bzdur! byłam na tych zajęciach, a moja koleżanka dzień wcześniej! były świetne! i nikt słowem nie wspominał o jakiejś polityce! panuje dobra i ciepła atmosfera, wszystkie są dla siebie życzliwe i pomocne. Rozumiem różne frustracje, ale ludzie...miejcie choć odrobinę klasy i nie piszcie bzdur o fajnej inicjatywie. liczę na więcej i czekam na falę hejtu :)
|
# cinek 20.11.2015 11:00 |
|
Winny się tłumaczy? :)
|
# zadowolona ze spotkania 23.11.2015 12:26 |
|
Super dziewczyny :) Byłam i dziękuję bardzo za mile spędzony czas. Powiem, że nawet z ust dziewczyn z BJK nie pało słowo Platforma Obywatelska, burmistrz Jaworski czy w ogóle samorząd. Wiec na serio nie wiem o co to czepianie się tak wspaniałej inicjatywy i podpinanie jej pod polityke, jak ona nie ma nic wspólnego z polityką
|
# jarząbek 23.11.2015 12:44 |
|
I nieprawda, że dach przeciekał, zwłaszcza, że prawie wcale nie padało! Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu!
|
# Dżaga 26.11.2015 13:45 |
|
święte słowa!
#po samoobronie napisał(a) 20.11.2015 10:50 chyba Was tu podstawili! mam nadzieję, że chociaż dobrze Wam płacą za pisanie tych bzdur! byłam na tych zajęciach, a moja koleżanka dzień wcześniej! były świetne! i nikt słowem nie wspominał o jakiejś polityce! panuje dobra i ciepła atmosfera, wszystkie są dla siebie życzliwe i pomocne. Rozumiem różne frustracje, ale ludzie...miejcie choć odrobinę klasy i nie piszcie bzdur o fajnej inicjatywie. liczę na więcej i czekam na falę hejtu :) |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.