# damador 10.12.2014 20:41 |
|
Czyli kontynuacja polityki PO z lat ubieglych - sa niewygodne tematy - zrywamy sesje ....
|
# Bronisław 10.12.2014 22:53 |
|
PO trochę jak dogorywająca PZPR w latach 80-tych, wszyscy wiedzą że za chwilę zejdzie ale nikt nie wie czy ta chwila potrwa jeszcze miesiąc czy rok czy też 4 lata
|
# Bemowianin 10.12.2014 23:13 |
|
"Wielkie buu od publiczności " czyli działaczy pisow, peosow i innych partyjniaków czekających na stołki... porażka. Mam nadzieje, że Jarek wie co robi i ustawi to partyjne towarzystwo. Bemowo dla mieszkańców, a nie partyjnych interesów! !
|
# Jarek K 11.12.2014 08:16 |
|
Przez takie durne ruchy i popisy Jarek przybliża koalicję po z pisem co mnie cieszy, jarek nie dostanie nic i ból będzie mu d..pę ściskał, he he he he he
|
# lideksynubeka 11.12.2014 09:45 |
|
@Bemowianin
Parówo Dąbrowskiego,a z namaszczenia jakiej to partii Dąbrowski rządził Bemowem przez 7 lat? W sumie podziwiam wasz elektorat za to,że już nie pamięta ,iż Dąbrowskiego wywalono z PO za przewały. Ale to małorolne zakompleksione chłopstwo wyrwane ze swoich wiosek i spłacające do końca życia kredyt za swoje 40 m2 da sobie wtrynić każdą głupotę. "Grubego" nie posadzono tylko dlatego,że skompromitowałoby to Bufetową,która mianowała go wiceprezydentem Stolicy. Ale w PO istnieje przyzwolenia dla przewałów i złodziejstwa. To tylko PiS wypieprza na bruk od razu takich,którzy mają,powiedzmy standardy peowców. |
# Smiech 11.12.2014 13:44 |
|
Lideksynubeka, do szkoły Prostaku, kultury, a potem się wypowiadaj, a nie odrazu obrażasz. A jak jesteś taki hojrak to podpisz się z imienia i nazwiska pod oszczerstwami.
|
# EnshinKarate 11.12.2014 14:21 |
|
CZAS POWOLI SIĘ PRZYZWYCZAJAĆ I PISAĆ JAROSŁAW D. KRZYSZTOF Z. NO I NAJWIĘKSZA GWIAZDA ŁUKASZ L. znany wszem i wobec chociażby z artykułów http://www.rp.pl/artykul/373508.html
|
# ccc 11.12.2014 15:00 |
|
#EnshinKarate napisał(a) 11.12.2014 14:21 CZAS POWOLI SIĘ PRZYZWYCZAJAĆ I PISAĆ JAROSŁAW D. KRZYSZTOF Z. NO I NAJWIĘKSZA GWIAZDA ŁUKASZ L. znany wszem i wobec chociażby z artykułów http://www.rp.pl/artykul/373508.html Ten artykuł raczej dobrze świadczy o Lorentowiczu i jego postawie moralnej. |
# lideksynubeka 11.12.2014 15:02 |
|
@śmiech
1/chojrak,a nie hojrak. Usprawiedliwia cię to,że w świetle badań socjologicznych okazało się,że większość działaczy PO ma wykształcenie.....podstawowe 2/Sam się podpisz z imienia i nazwiska jak jesteś taki chojrak |
# Bemowianin od 1982 r. 12.12.2014 19:45 |
|
#Bemowianin napisał(a) 10.12.2014 23:13 "Wielkie buu od publiczności " czyli działaczy pisow, peosow i innych partyjniaków czekających na stołki... porażka. Mam nadzieje, że Jarek wie co robi i ustawi to partyjne towarzystwo. Bemowo dla mieszkańców, a nie partyjnych interesów! ! Ja tam byłem, nagrywałem i wiem, że wielkie buuu to nie PiS i PO tylko ojaw niezadowolenia mieszkańców. "Zamieciona pod dywan" afera bemowska przez HGW pozwoliła na kandydowanie osób nierozliczonych. Dlaczego Jarosław D. ze swoją grupą wygrał wybory? A to dlatego, że udzielał się wśród emerytów i niektórym Spółdzielniom Mieszkaniowym oraz trick w obwodzie wyborczym nr 5. Najważniejsze, żeby 17 grudnia nie pozwolić na zerwanie obrad, gdyż następne obrady mogą być po Sylwestrze. A to zagraża, że Przewodniczącego wybierze HGW. |
# quest 13.12.2014 05:39 |
|
Emerytow? Wiele mlodych ludzi glosowalo na JD. Nikt nie jest glupi i kazdy wie ze w kaazdej dzielnicy niezalezna kontrola pokaze to samo, ale za czasow JD chociaz widac bylo progres Bemowa. A nie ciagle tylko edukacja i seniorzy do znudzenia.
|
# keks 13.12.2014 12:18 |
|
Pan Dąbrowski został wyrzucony z PO, więc PO nie będzie z nim rozmawiać. Pozostali nie będą rozmawiać z panem Dąbrowskim do momentu, w którym prokuratura zakończy prowadzone postępowania przeciw niemu. Mamy efekt zupełnie niezrozumiałych wyborów Bemowian - głosować na ugrupowanie, którego liderem jest człowiek z postępowaniami za nie niegospodarność.
|
# quest 13.12.2014 17:59 |
|
Zarzut to nie wyrok, puki nie ma orzeczenia o winie moze w pelni pelnic swoje funkcje.
|
# lideksynubeka 14.12.2014 14:34 |
|
Boże,co za szemrane towarzystwo ci przewalacze od Dąbrowskiego.Język jak pod przysłowiową budką z piwem.Jeden pisze "hojrak",drugi "puki"
Panie,chroń mój portfel przed nimi,zanim mnie okradną.To im wychodzi lepiej,niż pisanie po polsku. |
# bezpartyjny 15.12.2014 16:05 |
|
Powiem krótko partyjniacy z PO i PIS znajdźcie porządną pracę jak każdy normalny Polak a nie partyjne nieróbstwo. Uczyć się i pracować a nie na naszych podatkach żerować Na Bemowie czy tego chcemy czy nie chcemy wygrał Dąbrowski i to ze względu na wolę mieszkańców powinien być burmistrzem. Zaznaczam jeżeli dostanie wyrok dopiero wtedy na zieloną trawkę. Sami wybraliśmy i sami powinniśmy nasz wybór egzekwować.
|
# lideksynubeka 15.12.2014 20:12 |
|
towarzyszu bezpartyjny,proszę o odpowiedź na proste 2 pytania;
1/do jakiej partii należał Jarosław Dąbrowski w latach 2005-2013? 2/z jakiej partii został wywalony za przekręty? Może być pytanie pomocnicze;za chachmęcenie przy jakim przetargu przestał być wiceprezydentem Warszawy? |
# jkk 15.12.2014 23:05 |
|
Gwoli prawdzie, Jarosław Dąbrowski wraz ze swoim ugrupowaniem uzyskał jedynie największą liczbę mandatów spośród wszystkich startujących w wyborach. Pomijam tutaj drobiazg w postaci zastosowania tricku w jednym z okręgów, gdzie wykoszono konkurencję z PO. Jednak ugrupowanie pana Dąbrowskiego znalazło się w sytuacji określanej mianem braku zdolności koalicyjnej. Dla myślących Bemowian jest też zastanawiającą okoliczność, co mógłby ewentualny burmistrz Dąbrowski zrobić dla nich w sytuacji braku akceptacji ze strony rządzącej miastem PO. Może zatem lepiej stanie się, gdy ugrupowanie Dąbrowskiego harcować będzie w opozycji. Może precedens w postaci lokalnej koalicji POPIS przyniesie nam więcej korzyści?
|
# Orto Graf 16.12.2014 14:42 |
|
@śmiech - "chojrak" piszemy przez "ch". Zatem nie rób śmiechu i do szkoły (podstawowej) wrrróć!!!
|
LINKI SPONSOROWANE