Forum › Białołęka
czy sklepy internetowe sa bezpieczne
# klik 05.05.2005 17:01 |
|
Chcę założyć sklep internetowy, macie jakies rady? Ufacie podobnym sklepom, czy jednak lepiej handlowac na allegro?
|
# Inspekcja Handlowa 06.05.2005 15:47 |
|
Jak podasz adres, telefony, zamieścisz regulamin zgodny z prawem o obrocie elektronicznym i dasz dobre ceny to ci każdy po pewnym czasie zaufa
|
# ted 09.05.2005 12:32 |
|
ja straciłam na allegro 140 zł - kupiłam buty, same pozytywy w komentrzach, fakt ze nieduzo. pewnie wystwili mu znajomi, i co mam isc na policje? 140 zł juz widze jak szukaja
|
# XYZ 1 09.05.2005 12:49 |
|
Zgłoś a zobaczysz.Zupełnie nie rozumiesz zasad działania organów ścigania.Dzięki takim ludziom jak ty oszuści mają pole do popisu.
|
# Wiola 24.04.2014 10:50 |
|
Choć wątek bardzo stary to myślę, że godny odnowienia dla innych osób, które zastanawiają się nad otworzeniem sklepu internetowego. Otóż jeśli sklep zrobi dobry programista, sklep będzie dobrze zabezpieczony i w naszych czasach jeszcze zgłoszony do GIODO, to nie ma obaw. Oczywiście to wymaga czasu. Przykładem może być sklep https://buderus-inserw.pl/sklep/. Już od miesiąca widnieje informacja o pracach trwających w sklepie. Po prostu aby o wszystko zadbać trzeba trochę czasu, szczególnie jeśli jest dużo produktów i nie za tanich.
|
# jontek 24.04.2014 11:04 |
|
czy sklepy internetowe są bezpieczne...
tylko wtedy jeśli mają bardzo dobrą ochronę. |
jaanulka3 18.06.2015 11:02 |
|
Wiadomo, dobra ochrona to podstawa. Coraz więcej osób zakłada sklepy on-line, grunt to dobre pozycjonowanie http://www.eyedesign.com.pl i można zarabiać przez internet.
|
# kaszanka 18.06.2015 17:01 |
|
nawet o oszustwa za 2,99 zł na allegro prowadzą dochodzenia
zgłoś! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.