Forum › Białołęka
# MK_86 01.06.2021 10:40 |
|
Podpisuje sie rękami i nogami. W okolicy, wbrew pozorom, brakuje miejsca, gdzie dzieciaki mogłyby się wyszaleć. A nowych mieszkanców przybywa i przybywa.
|
# Autor 01.06.2021 10:53 |
|
Poza tym projektem proponujemy też na inne inicjatywy, które z pewnością poprawią przestrzeń w dzielnicy.
Projekt 4: https://bo.um.warszawa.pl/projekt/22899 Projekt 2: https://bo.um.warszawa.pl/projekt/22896 |
# Kej Kej 01.06.2021 19:55 |
|
Poza tym projektem proponujemy też na inne inicjatywy, które z pewnością poprawią przestrzeń w dzielnicy.
GŁOSOWAĆ przydałoby się w powyższym zdaniu |
# Autor 01.06.2021 21:00 |
|
#Kej Kej napisał(a) 01.06.2021 19:55 Poza tym projektem proponujemy też na inne inicjatywy, które z pewnością poprawią przestrzeń w dzielnicy. GŁOSOWAĆ przydałoby się w powyższym zdaniu Oczywiście, przepraszam za błąd... Więc jeżeli mozecie Państwo GŁOSOWAĆ, to prosimy o glosowanie również na ww. inicjatywy. :) |
# Werka29 01.06.2021 21:06 |
|
Myślę że to dobry pomysł, żeby stworzyć w okolicy punkt widokowy na Czajkę. Czuć z dala, ale warto czasem spojrzeć :)
|
# Autor 01.06.2021 21:36 |
|
#Werka29 napisał(a) 01.06.2021 21:06 Myślę że to dobry pomysł, żeby stworzyć w okolicy punkt widokowy na Czajkę. Czuć z dala, ale warto czasem spojrzeć :) Przyszłoroczna edycja Budżetu Obywatelskiego stoi otworem - różne projekty już były zgłaszane w historii :) Opisywany w artykule projekt, jest jak najbardziej poważny. W tej części dzielnicy brakuje miejsc publicznych dla mieszkańców, stąd propozycja realizacji niewielkiego skweru leśnego przy ul. 15 Sierpnia. Zapraszam do głosowania! |
# Łukasz111 03.06.2021 21:05 |
|
Jesli :
- Nie zostaną wycięte drzewa i zieleń - zabudowa będzie drewniana - Zabudowa nie bedzie zbyt zagęszczona i blisko siebie - Nawierzchnia pozostanie naturalna To jestem jak najbardziej za ! Ale tylko w przypadku wyżej wymienionych punktów. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.